3ho Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 bueahae;D olsztyn musi sie poddac wobec naszej przytlaczajacej wyzszosci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Cytat bueahae;D olsztyn musi sie poddac wobec naszej przytlaczajacej wyzszosci :wink:a czyim przedstawicielem jestes, ze gadasz takie brednie?? olsztyn nigdy sie nie podda i bedzie walczyl do ostatnich hertzow naszych procesorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Cytat Cytat bueahae;D olsztyn musi sie poddac wobec naszej przytlaczajacej wyzszosci :wink:a czyim przedstawicielem jestes, ze gadasz takie brednie?? olsztyn nigdy sie nie podda i bedzie walczyl do ostatnich hertzow naszych procesorow. no może i 3ho nie liczy za dużo, ale spożywa z nami rożne alkohole wieczorkami wiec można powiedzieć, że jest w drużynie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 no BA! [: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 znów mamy jedenastkę :D - słabi jesteście :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 taki mały psikus wam zrobiliśmy dzisiaj: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Cytat znów mamy jedenastkę :D - słabi jesteście :wink:E tam, histeryzujesz. :wink: Od razu: "mamy jedenastkę" i "słabi jesteście". 8O Spójrz w statystyki. Właśnie leci 95 jednostek. :P Cytat taki mały psikus wam zrobiliśmy dzisiaj: He, he, cokolwiek przeterminowane informacje Waść posiadasz. :wink: Pozdrówka. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Ha! Wiedziałem, że mój misterny plan nie zawiedzie :twisted: Dzięki temu w poniedziałek nie będzie aż tak źle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 obys suie mylil!:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Cytat Ha! Wiedziałem, że mój misterny plan nie zawiedzie :twisted: Dzięki temu w poniedziałek nie będzie aż tak źle :D No niby tych 95 WU w poniedziałek nie będzie. Ale w weekend firmówki też liczą, to się trochę nazbiera. Także nie cieszyłbym się za bardzo na Twoim miejscu. :twisted: Poza tym ostatnio nie tylko ja oddaję kiszonki. :P BTW, a może teraz do Ciebie trzeba mówić Lisku...Chytrusku, zamiast uff...AR'ku, co :?: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 hmmm uf...AR i tak chciał zmienić nazwe team'u... uf...AR to jak zmieniasz/my na "Liski...Chytruski" ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 tak mielismy zminic. ze wsztystkich propozycji jakie naplynely najbardziej podoba mi sie Cool&Trendy. Jest tak idiotyczna, ze az mi sie podoba :lol: Z innych ciekawych to: :arrow: Drunked Alienz :arrow: Anty-Niemiec'ka Frakcja :arrow: Anty-AOT-Team :arrow: BroBracia na razie czekam jeszcze na inne propozycje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Uff...AR jak czytam te propozycje to proponuje juz zostac przy dotychczasowej nazwie, bo ze smiechu nie bedziemy mogli oddawac jednostek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Cytat tak mielismy zminic. ze wsztystkich propozycji jakie naplynely najbardziej podoba mi sie Cool&Trendy. Jest tak idiotyczna, ze az mi sie podoba :lol: Z innych ciekawych to: :arrow: Drunked Alienz :arrow: Anty-Niemiec'ka Frakcja :arrow: Anty-AOT-Team :arrow: BroBracia na razie czekam jeszcze na inne propozycje... a ja wcale się nie chwale że to ja zapodałem te najbardziej idiotyczną propozycje i zostaje przy niej :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 20 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2004 uff..arku nowa nazwa powinna brzmiec eS.TERROR :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 OK, zmieniłem nazwę na Cool&Trendy Niemiec: zobaczymy na ile jesteście słowni... a jak zaproponujesz taka nazwę, że ze śmiechu wpiszecie w klienta mail'a shoofar@interia.pl to zmieniam natychmiast. kłaniam się nisko uff...AR :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 uf...AR mi nowa nazwa teamu podoba, podoba mi sie ;) 3ho a eS.TERROR dalej będzie hasłem nawołującym do ostrzejszej walki o pozycje na Top10 ;) uf...AR czy już jestesmy prze? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 nie ludzce sie chlopaki, ze nowa nazwa wam pomorze. posmialismy sie dzisaj troche, ale dalej liczymy .;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Athlon 1320MHz liczy :D dla Olsztyna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Pageup: to nie dobrze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Pageup, witamy :!: :P No, panowie. Opróżniać spiżarki, bo nam uff...Cool&Trendy =]...AR :wink: wskoczy na miejscówkę. Ja dzisiaj wrzuciłem coś koło 60-ciu sztuk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 idzie 40 pakow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Th0m4S - tylko się nie pomyl » shoofar@interia.pl « :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Cytat Th0m4S - tylko się nie pomyl » shoofar@interia.pl « :wink:buahahahahahhahaha :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: :lol: :ploom: Witam nowego kolege i licze na ostre liczenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Niemiec: grasz nie fair :evil:. po twoim ostanim wpisie mam skargi na gadu od czlonkow druzyny: Cytat 18:25:27 gen.HoBBibok: jak niemiec do<span style="color:red;">[ciach!]</span>lil chomiczkami to mi skacza na moim 333celeron=] w takich warunkach nie da sie liczyc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 poszło 52 wu kiszonki :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 i ja oddalem w poniedzialek swoje 53 jednostki :) Niestety za tydzien juz nie bede mial neta aletonie problem :) Robie buforek w liczeniu i raz w tygodniu sie odda u kumpla na necie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 a skąd mam wiedzieć ile juz przeliczyłem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ready to transmit-tam sa przeliczone jesdnostki do wysylki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 a to jak się wyłaczy to się znikaja czy jak?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...