Niemiec Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Sikor => niestety nie sadze. dzisiaj jedna osoba, kto nie wazne, powiedzial mi, ze nie liczy juz, bo nie..... kocham taka postawe. nic tylko pociac sie mydlem w plynie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 dzis poslalem 1 jednostke :P sądze ze bede slal tak jedną 2 max dziennie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie bojta ziaby chlopaki :) Liczym, liczym, ostro liczym... :twisted: Meine komp liczy 24h na dobe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 WELCOME w naszym teamie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a czy dozwolone jest liczenie na kilku kompach ? bo mam mozliwosc liczenia na 3 kompach na raz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie tylko dozwolone ale wrecz wskazane :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no to jadziem jadziem :D a jest jakas wersja linux-owa SETIdriver-a ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jest jest.... nie mam czasu dokladniej szukac... masz tu linka poszukaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=61338&start=0 a jak nie bedzie tu to poszukaj w szukajce wpisz linux i szukaj w dziale seti... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Z forma w druzynie naprawde jest kiepsko, sadze ze bede musial polowe uzytkownikow wywalic z listy teamu, tak jak to zostalo dzisiaj zrobione w przypadku goscia o, ktorym wspominal Niemiec. Apell.. Ci co nie licza, albo licza 1wu przez tydzien (itp..) mimo ze maja niezly sprzet niech dadza mi znac na maila, wywale z listy bez rozglosu, nie bedzie zadnej stronki typu: frajerzy co odeszli albo przestali liczyc... Chce wiedziec kto liczy a kto nie, aby miec miarodajny obraz tego "przedsiewziecia", chcemy wiedziec na czym stoimy. Zapisuja sie a kij wzi czy liczy dla nas czy dla "wrogra", albo moze chce sie popisac przed kumplami na informie i pokazac, ze jego ksywka widnieje gdzies na liscie w jakims teamie na biednym serwereze friko...udajac przed kumpami jaki to on boski jest.... Problem w tym, ze gdy taki gosciu widzi ile jest ludzi w teamie, sadzi ze moze sobie odpuscic (wiem pograc, fajna sprawa...ale sie zapomina o zobowiazaniach) bo przecierz przy takiej ilosci ludu beda neizle wyniki, a tu kicha, jest coraz gorzej...dlatego ze reszta tez mysli jak ten gosciu....jesli sie myle, to wyniki chyba sie poprawia... Jezeli ktos ma slaby sprzet (a takich ni ma u nas..), liczy 1 wu na tydzien i je oddaje to moze sobie darowac moj apel :P Niech ten co liczy na okraglo tez nie bierze tego do siebie pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podpisuje sie pod tym co napisal Shantillas wszystkimi 4 konczynami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mój kot dodatkowo podpisze się ogonem i fuknie na pseudoliczących. :wink: BTW, dzisiaj jakoś liczy się lepiej. Czyżby tak miało już zostać :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 PowerByAmd na moja wyrazna prosbe oddal 40 jednostek w nocy, zebysmy przeskoczyli ufka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No i doopa blada. Nie udało się, a ja nie mam nic do oddania, bo przed weekend'em nie zbierałem plonów z tygodnia, przekładając to na poniedziałek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dzis kolejna ode mnie pojdzie :) ja robie te 10 na tydzien max :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja tez oddam 32 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 u mnie dziasiaj jeszce ze 4 bendą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 OAT: ale przecież odzyskaliście swoje 11 miejsce, po co ta cała mobilizacja? :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 OAT: ale przecież odzyskaliście swoje 11 miejsce, po co ta cała mobilizacja? :D :wink:wyjdzi i nie wracaj tu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ja mogl bym do jakiegos teamu dolaczyc bo moj komp nocami stoi odlogiem [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 proszę do AMD Olsztym Team :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 widze ze masz intela to byś wspomógł nasze biedne i słabiutkie AMD :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 jak by co: kontakt gg: 1214948 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 wystarczy pobrac www.suczka.pl/aq/seti/seti.exe i postepowac zgodnie z ta instrukcja http://www.olsztynamdteam.friko.pl/dolacz_do_nas.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 niom fajnie ;) tylko ja uzywam seti@home client (graficzny) ;] i narazie sobie bije statystyki jako jednostka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 klient tekstowy jest duzo szybszy, wiez mi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 taa.. ale ja lubie jak mi te kolorki tak migaja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 to na PW poszedl mail. po jego wpisaniu bedziesz liczyl dla naszej druzynki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 po prostu shoofar@interia.pl :::Cool&Trendy=]::: [: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 po prostu shoofar@interia.pl :::Cool&Trendy=]::: [: nie sluchaj go. to jest spieg, oszust i zdrajca. liczy dla naszego najwiekszego wroga. prawidlowy mail to niemczuk[at]poczta.onet.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Nie prawda:} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...