czat85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 co prawda ja ani nie 'olsztyn' ani nie 'amd' ale moje gigaherze licza dla was ;p pytanie koncowe: zmienilem mail (konto) w trakcie liczenia jednego z tokenow.. czy policzony token bedzie sie liczyl juz na konto team'u? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 chyba tak bo wysle z info ze to dla nas :D a przyokazji to WITAJ :D miło nam ze liczysz dla nas :) ja tez nie z Olsztyna ale za to z AMD :P CHLEB I SÓL :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 ktos mi jeszcze wyjasni co moj komp tak sumiennie liczy od 3h.. bo z netu (material do liczenia) sciagnelo sie jakies 300kb a przelicza juz ho ho ho hoooo.. albo nawet kapke dluzej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 no właśnie jednostke :) 340kB ma jedna jednostka i liczy kilka godzin :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 rotfl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 przez noc przeliczylem 5 tokenow :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 8000 ładnie wygląda. :P Pierwsza dziesiątka też jest fajna. :P Właśnie wyplułem 140 jednostek. Powinno nam to na kilka dni dać oddech od ścigaczy z Cool&Trendy =]. I tu, Panowie, odezwa: Liczmy dzielniej :!: Dla niedosłyszących się wydrę: LICZMY DZIELNIEJ :!: Cobyśmy nie skakali z miejsca na miejsce jak żaby w błocie. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 niebawem postawie seti na pozostalych maszynach w mojej sieci sempron 2200+ celeron 1800 athlon 1333 p2 450 mhz i cel 333mhz ;] i do konca wakacji to bedzie sobie stac i liczyc pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 do konca wakacji ale ktorego roq :?: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 no wakacji studenckich :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 jest sygnal :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 jest sygnal :]co piles?? ja tez chce ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Witam, licze dla was od dzisiaj bartool mnie zwerbowal ;) Bede liczyc 24h na dobe no chyba ze bede gral (wtedy off) lub film ogladal (to wtedy na low)... Teraz mi pokazuje okolo 2h20 minut na jednostke :] na LOW, ide spac zaraz to zwolnie MHz zajmowane przez inny soft :P I mam prosbe, zrobcie cos z menu bo u mnie wyglada tak: Jest jakies ograniczenie jednostek przeliczonych a trzymanych jeszcze na dysku? (w polu Ready to transmit jest liczba) bo bym chcial recznie wysylac co by wiedziec ile dziennie licze.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 kolejne 2 poszly a 3 za niedlugo sie skonczy ale chyba wysle ją rano bo ide spać! uaaaaaaaaaa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 mechmom ograniczenia nie ma... ;] byl update stronki i sa dodani nowi liczacy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 No to fajnie :D Wyslalem przed chwila 2 wu (od polnocy sie liczyly) i wlasnie idzie trzecia :) Czyli wychodzi jednak niecale 3h na jednostke.. ale spox, zaraz wrzuce seti na komp siostry jeszcze :D Da rade pod ta wasza paczke seti podpiac jeszcze SetiSpy co bym mogl kontrolowac co sie dzieje na drugim kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 OKI panowie od dziś ruszm pelna para :) Reinstalka Windy skonczona i prujemy. Dzisiaj wyslalem 5WU co komp w pracy mi naliczyl przez noc i mniej wiecej tyle samo wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 a widzieliscie statystyki karajów?? hehe Polska na 7 :D ale i tak najbardziej leje zdołu listy gdzie sa kraje typu sudan libia które mają mniej jednostek niż nasz team :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 No a ja zapuscilem juz kompa siostry i liczy ;) na LOW zeby jej bardzo nie przeszkadzalo (narazie nic nie wie ;P) ale zawsze.. wiekszosc czasu to tam sie sciaga z p2p i przeglada www albo jakis pasjans czy filmy to lux :> Aha, jak ustawic zeby sie setidriver uruchamial odrazu w tray'u i nie pokazywal okienka wogole? A najlepiej to zapodajcie jakis opis jak to puscic jako usluge go gdzies slyszalem ze mozna... :) Mozna dopisac przy mnie na liscie teamu "Athlon 1GHz, k7s5a, 256 ddr" i tez 24h/dobe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 tak tak dopiszcie bo wtedy ja nie będę miał najsłabszego kompa :D a swoją drogą to udało mi się wycisnąc z niego 8x172 czyli 1376MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 tylko ze u mnie wtedy beda dwa kompy ;P a raczej juz sa... 3200+ (2200 MHz) i 1000 MHz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 No i ja licze dla OLSZTYN TEAMU :D ile wam liczy jedna WU ? bo mi gdzies 3godz i 15min :] na LOW Priority (podczas gdy komp jest troche obciązony-winamp -caly czas,p2p,i kilka progsów) jestem ciekaaw jak P4 sie przy tym spisują duzo syzbciej liczy po przełączeniu na HIGH ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 tak - szybciej liczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 m liczy roznie... okolo 2.30h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Aha, jak ustawic zeby sie setidriver uruchamial odrazu w tray'u i nie pokazywal okienka wogole? A najlepiej to zapodajcie jakis opis jak to puscic jako usluge go gdzies slyszalem ze mozna... :) zeby okienko sie nie pokazywalo to musisz do skrotu w autostarcie dodac parametr -minczyli ma to wygladac mniej wiecej tak: c:programysetisetidriver -min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 tak - szybciej liczy moje pytanie bylo troche inne ;) wiem że szybciej ale szybciej o 1min ? czy o 15min ? ob ot jest różnica :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 u każdego będzie inna różnica w liczeniu - musisz sam u siebie sprawdzić :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 spadaj :P hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 ops chyba cos sie pogubilem hehe nie tu gdzie miałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 keke (: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...