$McFly$ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 spoko ;] jak nic nie dotykam , na priorytecie normal to jedna jednostke liczy 2godz 20min :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 NO i dorzucilem moje 20 groszy tzn 20 WU :twisted: I juz mamy 8250 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 NO i dorzucilem moje 20 groszy tzn 20 WU :twisted: I juz mamy 8250 :D 8243 jak narazie widze ;) ale jest git :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 prawda ze w statsach tak widnieje ale jak dodawalem to mi pokazal 8250 :] wiec nie wiem czemu taq no ale nawet jezeli to prawie 8250 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Liczyc liczyc :-) Ja zaraz psuzczam 4 ktore sie przeliczyly od 8 :) a rano poszlo 5 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 spoko ;] jak nic nie dotykam , na priorytecie normal to jedna jednostke liczy 2godz 20min :Dmcfly a co masz za kompa?? p.s. 2 wu oddane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Shantillas właśnie przeczytałem jak stałeś się posiadaczem Durona 1600 yyy znaczy athlon 2500+ :P:P:P fajny ten sklepik, mogę adres :D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 spoko ;] jak nic nie dotykam , na priorytecie normal to jedna jednostke liczy 2godz 20min :Dmcfly a co masz za kompa?? p.s. 2 wu oddane :) Barton 3200+ czasami 3300+ :) zwykle jak siedze na kompie to liczy 3godziny z kawalkiem ale jak na noc zostawilem na priorytet NORMAL to jak wstalem bylo na ktorejs tam WU 95% i minely 2godz 17min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 jest sygnal :]co piles?? ja tez chce ;] Niemiec: HA! a nie miałem racji?!? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=87897 :wink: i jeszcze to http://info.onet.pl/974472,16,1,0,120,686,item.html (; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 nooo to dzisiaj paczuszke 25WU oddalem ja ;]nooo to dzisiaj paczuszke 25WU oddalem ja ;]nooo to dzisiaj paczuszke 25WU oddalem ja ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 a ja przez jakis czas bede liczyl na 1400mhz, bo polecialy mi kondensatory przy mofsetach na epoxie i inaczej komp nie wstaje. moze odkrece procka na ~1000, dam napiecie 1V i bede jechal passive na procku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 A my razem z th0m4sem i powerbyamd 8) zaprzeglismy nowe kompy w pracowni nr 6 w ZSEiT hehe 4x Athlon 2200+ podkrecone przez pewnego pana :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 dzis oprocz kompow w pracowni 50 pakow zalozylem nowa domene http://oamdt.prv.pl :) ps. http://www.amd.com.pl/ to skandal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 No to niedługo miejsce 9 nasze :D kurde a w mojej bylej szkole takie wypasione pracownei nowe zrobili i tam jest z 50kompow , jakby to wszystko uruchomic to mamy 1 miejsce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 no to dzialaj tam :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 ja dzisija załatwilem i kompy juz na zawsze będa dla nas liczyc .. nawet w nocy .. teraz chodzą na 150x12.5 :P :D jutro powalcze o wiecej na nich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 14 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2004 No i mamy 9 pozycje :D:D Moze by zmienic tytul watku? :-) Oczywiscie nie spoczywamy na laurach i liczymy ostro dalej!! :] :D Juhu ;) :) 8 miejsce tez niedlugo zdobedziemy pewnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 juz zmieniam nazwe. ogolnie GJ panowie, oby tak dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 mozna by policzyc szybkosc liczenia naszego teamu i innych i obliczyc kiedy bedziemy na 1 miejscu :] zakaldajac oczywisice caly czas ten sam sklad teamow :D ale mi sie nie chce :) moze ktos z was policzy :D przed 2010 rokiem bedziemy na 99% na 1 miejscu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...Tweak.pl&rank=9 poprawej stronie maszto juz obliczone :) zielonymi cyferkami... takw iec 1 miejsce bedziemy mieli... za 6575.0 dni ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Dzisiejszy dzień sponsoruje liczba s°¨¨°s© 10 ©s°¨¨°s (: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 gratulacje :P ale na miejsce przed nami nie wskoczycie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 gratulacje :P ale na miejsce przed nami nie wskoczycie :P Dzieki bartool ;] a co do miejsca przed wami... to tylko kwestia czasu :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 ja licze do 3 dziennie =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 gratuluje, gratuluje. my takim tempem do konca wrzesnia wyprzedzimy Chaosa i Fido :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 proponuje zmienic tytul topica .. bo CHAOS zawsze bedze otchłani .. a nie wsz :P chcialbys Kamilku taką sex maszyne jak ja :P i nie tak zaraz .. bo za 12 dni :P ja dorywczo dla kolegi licze "krowe" a tak to nie licze jak wyglada krowa kazdy widzi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Tak sobie patrzę i patrzę na staty i wydaje mi się, że z Uff...aR'em mamy już spokój. :P Praktycznie każdego dnia nasza przewaga rośnie. :P To tyle radosnych wieści. Dzisiaj wypuściłem tylko 96 WU. :( Serwerek mi dupnął w piątek wieczorem na jakiejś trefnej jednostce i dzisiaj sobie tylko na logi popatrzyłem. Ech, trzy dni w plecy, byłoby jeszcze z 60 sztuk. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ehh tam ja wczoraj oddałem 50 w szkole chodze i podpinam kolejne kompy pod seti wiedz moze w tym tygodniu dojdze kolejny 2600+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 ja dzis wrzucilem 5x moze nawet 6x trudno pwoedziec bo pelna 50 oddalem o 6.00 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 a ja dalej kisze, bo ze swoimi 3:30 na jednostke to zbieram i zbieram ;] teraz trzeba duzo liczycz, zeby wskakiwac na kolejne pozycje. Uff moze na jeszcze wyciac jakis numer jak to potrafil zrobic, ale przewage mamy juz dosc spora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...