Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 kto ca<span style="color:red;">[ciach!]</span>e jednostki?? jak szedlam grac w toce o 23 to bylo 14 oddanych a teraz sa 22 8OJa tam chyba z 1 czy 2 wysłałem wtedy ale nie 8. A tak w ogóle to co radzicie, żeby sprawdzać ile wysłałem jednostek, bo w jednym kompie Hyper Threading i liczy 2 naraz i się w tym gubię, a drugiego kompa za bardzo nie śledzę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 zdziwilo mnie tylko. nie musisz liczyc ile wyslales. myslelem tylko, ze ktos specjalenie je ca<span style="color:red;">[ciach!]</span>e i oddaje wieczorem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Wiem że nie muszę, ale jestem po prostu ciekawy, a nie sledzę tego wcale tylko liczę jak się da, ale chyba najlepszym sposobem będzie do liczenia cacheowanie a potem wysyłanie hurtowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 mozesz tez doinstalowac setispy i on pokaza ile przeliczyles. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Tzn mam ten prog ale nie uzywam bo nie potrafie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 po prostu zanim wlaczysz seti spy w setidriver daj opcje use setispy pozniej wlacz setispy wpisz swojego maila, i inne opcje w setup i juz powinno monitorowac, ajak nie to daj oba do autostartu i zapodawaj restart i powinno chodzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 jak bedziesz podawal maila to podaj niemczuk@poczta.onet.pl to jest mail, ktory powoduje, ze liczysz dla naszego teamu. mozesz tez cacheowac jednostki i oddawacje wieczorem. jak bedziesz tak robil to przestaw desired cache size na 10 lub wiecej i odznacz auto transmit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dziekuje za pomoc - po prostu zapomnialem w SETI Driverze zaznaczyc "use SETI SPY". Juz dziala elegancko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ;] w resoults => show log masz podane ile i o ktorej oddales jednostek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 o ktorej przeliczyles a nie o ktorej oddales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dziekuje za pomoc - po prostu zapomnialem w SETI Driverze zaznaczyc "use SETI SPY". Juz dziala elegancko.nie ma za co zawsze do usług Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no i jestemy jedna pozycje za uff...AR`em ;] za pare dni uff...AR bedzie jedna pozycje za nami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no i jestemy jedna pozycje za uff...AR`em ;] za pare dni uff...AR bedzie jedna pozycje za nami :Dtylko trzeba sie wziac do roboty, bo niestety malo ludzi liczy :( a szkoda :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 nawet wam idzie kurna u mnie bardzo nierówna forma raz 15 raz 30 WU co to ma być :D, pewnie mnie dogonicie ale nie tak łatwo, juz sie nie moge doczekac jak bedzie nowy projekt i bedzie moze nas wiecej i bedziemy od zera zaczynac, trzeba bedzie ludzi zalatwiac itd, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 nie no panowie, tak dalej byc nie moze. zmuszacie mnie abym uzyl tajnej broni... wrzucam seti na potwora (pentium 120@150), ktory robi u mnie w domu za router :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 o shit to cza uciekac bo zaraz mnie wyminiecie wszyscy :D :D ciwkay jestem ile na tym bedzie liczylo ale pewnie z miesiąc :D sorry ale nie moglem sie powstrzymać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 u mnie seti chodzi na kalkulatorze i na 2 nokiach 6310 i ;] uff...AR nie boj sie, wyprzedzimy Ciebie na tyle szybko, ze nei zdarzysz tego zauwazyc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 juz liczy. mam nadzieje, ze nie bedzie przez to niestabilny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ciekwy jestem ile na kalkulatorze by liczylo pewnie z 5 lat :D a co do tego pentiuma to jaki ci czas przewiduje?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ciekwy jestem ile na kalkulatorze by liczylo pewnie z 5 lat :D a co do tego pentiuma to jaki ci czas przewiduje??no co ty fuxmen ja szybciej przebieram paluszkami na moim Casio fx82 i jak mamchwile to se licze i tak przez 15h Wu wyliczam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no to chyba masz wspomagane-sprzetowo FFT (dyskretna transformata fouriera). na algorytmach mialem jak to sie liczy. dziekuje, nie. nie mial bym ochoty drugi raz tego sluchac, nie wspominajac o liczeniu :P a w jednej probce to pewnie z kilkanascie-kilkadziesiat tysiecy razy trzeba to policzyc :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 ciekwy jestem ile na kalkulatorze by liczylo pewnie z 5 lat :D a co do tego pentiuma to jaki ci czas przewiduje??no co ty fuxmen ja szybciej przebieram paluszkami na moim Casio fx82 i jak mamchwile to se licze i tak przez 15h Wu wyliczam!!!ta za 15 h to moze z 1% byś policzył :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 juz tylko 31 WU dzieli nas od uff...AR ;] strzez sie, bo nadchodzimy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 maaaaaamooooo, ja sie tak nie bawie. dobra panowie, do tej pory liczyly tylko moje kompy. poszukam wsrod znajomych kogos i nie poddam sie bez walki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 good luck ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 ladnie liczycie chlopaki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 nie no, to jest tragedia. teraz to juz tylko 30 jednostek :( chyba rzeczywiscie wezme kalkulator i w wolnej chwili bede klepal, bo inaczej to nei dam rady :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 nie no, to jest tragedia. teraz to juz tylko 30 jednostek :( chyba rzeczywiscie wezme kalkulator i w wolnej chwili bede klepal, bo inaczej to nei dam rady :( jak tak to może mała akcja "liczymy z Uff...AR`em" może każdy poda mu z jedno WU ? w końcu jest nas tak wiele że jedna jednostka nikogo nie zbawi :!::!::!::!::!::!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 no oczywiscie chetnie witam kazdego "robin hooda" czy tez innego jattamana - obronce ucisnionych. moje konto to shoofar@interia.pl :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 nie no, to jest tragedia. teraz to juz tylko 30 jednostek :( chyba rzeczywiscie wezme kalkulator i w wolnej chwili bede klepal, bo inaczej to nei dam rady :( jak tak to może mała akcja "liczymy z Uff...AR`em" może każdy poda mu z jedno WU ? w końcu jest nas tak wiele że jedna jednostka nikogo nie zbawi :!::!::!::!::!::!: zamiast pomagac dla Uff...AR`a uciekac przed nami to moze pomozesz nam Go dogonic :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...