Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 14-04-2004

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj dosc przelomowe statsty z racji niemalego wkladu snapa ;) Troche namieszal nam w tabelkach, ale chyba sie nikt nie gniewa ? :)

Ranking

Ranking wg aktywnosci

Statystyki ogólne Tweak

Ranking teamów w Polsce

Tweak vs Barwkomp

Rywalizacje (jak ktos chce to na priv):

Vadeer's Team vs Hipo&Qbn&Eon or Frjends Team

The B Team vs Fido, Chaos & co.

snap vs jakies tam ludki ;)

Wykres konkursowy:

Dołączona grafika

W nim tez snap nie omieszkal namieszac :) przez niego skala sie troche za mocno rozszerzyla, a juz zapowiadal mi na gg, ze to jeszcze nic, bo od soboty liczyl, poczekamy, az bedzie mial caly pelen tydzien...

Aha.. mam taka mala propozycje apropo przyszlych konkursow. Moze by tak wykluczac automagicznie osoby, ktore we wczesniejszych juz cos wygraly, bylaby jakas rotacja osob majacych szanse na nagrode.

Mozna tez zauwazyc, ze mamy coraz wiecej liczacych, ale tez coraz wiecej ludzi przestaje liczyc :/

Juz ponad polowa kont jest nieaktywnych, szkoda... (liczy zaledwie 35% kont!!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha.. mam taka mala propozycje apropo przyszlych konkursow. Moze by tak wykluczac automagicznie osoby, ktore we wczesniejszych juz cos wygraly, bylaby jakas rotacja osob majacych szanse na nagrode.

eee tam... glupi pomysl :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmieniles nazwe w tym tygodniu, to powoduje, ze jestes brany jako nowy, a nowym nie licza sie przyrosty, bo wtedy jakby doszedl ktos nowy kto ma 10k to by napisalo, ze policzyl te 10k w tydzien a to bez sensnu.

johnatan: oki, bede pisal na PM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnie ze ktos sie nareszcie interesuje tym forum, dziki jonathan!!

A dlaczego dziki???? 8O 8O 8O :wink:

sorry nie dziki tylko dzięki mam nowa klawiature z ustawieniem klawiszy jak w notebooku i musze sie przyzwyczaic :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

off topic :) o co chodzi z konkursem ?? bo widze "wykres konkursowy" , widze ze biore udzial w konkursie tylko jakim ??

W tym miesiącu do wygrania 2 koszulki z nadrukiem seti tweak :) a w maju kolejny o film dvd można by było szepnąć na maila słówko o konkursach (w końcu to jusz 2 a 3 za miesią tym nieaktywnym userom może sie przełamią :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie prosba bo zamierzam dac juz zrobic te koszulki konkursowe. Czy ktos moglby zrobic i wyslac mi nasze logo Tweak Seti w rozmiarze odpowiednik na koszulke?

Bo ja sie na tym zbytnio nie znam.

A i jeszcze jedno logo na piersi czy na plecach???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesciowo pdlaczam sie do pytania ...

jezeli ktos juz zrobi to logo to moglby zapodac na forum

kazdy moglby sobei zrobic jakas tapete na pulpicie , jakies naklejmi mozna by zorganizowac ... qmpel ma drukarnie ...

mozna zrobic zrzutke i rozeslac po czlonkach teamu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale lipa już sie nawet do anjaktywniejszych nie łapie :/ coraz gorzej niedługo zostane pewnie łykniety przez nowo szybko liczące timy a strom niby powiedział że bedziesz liczył ale już tydzien minoł jak nie liczy a i jego teściowa już nie liczy zostałem sam na palcu boju :/

edit właśnie gadałem ze stromem211 i oto log:

00:06:11 storm (GG# xxxxxx)

ale juz nie bede liczyl w sumie po co mi to

00:06:17 storm (GG# xxxxxx)

00:06:27 makarek (makarek@tlen.pl)

a tak o dla mojej radochy

00:06:44 storm (GG# 3190634)

nie chce mi sie

czyli od dzisaj licze sam bo teściowej kretyn tez odinstalował juz mnie nie bedzie w czpłwce raczej nigdy :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale lipa już sie nawet do anjaktywniejszych nie łapie :/ coraz gorzej niedługo zostane pewnie łykniety przez nowo szybko liczące timy a strom niby powiedział że bedziesz liczył ale już tydzien minoł jak nie liczy a i jego teściowa już nie liczy zostałem sam na palcu boju :/

edit właśnie gadałem ze stromem211 i oto log:

00:06:11 storm (GG# xxxxxx)

ale juz nie bede liczyl w  sumie po co mi to

00:06:17 storm (GG# xxxxxx)

00:06:27 makarek (makarek@tlen.pl)

a tak o dla mojej radochy

00:06:44 storm (GG# 3190634)

nie chce mi sie

czyli od dzisaj licze sam bo teściowej kretyn tez odinstalował juz mnie nie bedzie w czpłwce raczej nigdy :/

nie łam siętylko poszukaj innego kumpla :twisted: wytrwałość wytrwałość i jeszcze raz wytrwałość :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem bede komibował teraz myśle jak to zrobić na praktykach w szkole mamy sale z 30 kompami tylko nauczyciele podczasz lekcji monitują co robimy na kompach :D ale coś wymyśle a co do storma211 to ne wiem na wuj tacy ludzie sie robią na poczatku kombinował kogo zatrudnić sratata poganiał mnie nawet zebym wiecej proca liczył a teraz mówi że mu sie nie chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem bede komibował teraz myśle jak to zrobić na praktykach  w szkole mamy sale z 30 kompami...

He, też miałem taki pomysł, żeby pogadać z informatykiem z byłego liceum, ale wątpię żeby przeszło. Druga sprawa, że wakacje za pasem i przez 2,5mies. by z tych kompów nic nie było. No ale zawsze do czerwca trochę WU by się nastukało.

I przy okazji małe pytanie. Dopiero się wkręcam w temat (sam żałuję, że tak późno się zainteresowałem), ale jak sprawdzić stasty z poszczególnych kompów liczących na moje konto? Bo nie do wszystkich mam bezpośredni dostęp. Używam wersji graficznej 3.08. Thx.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krurde graficznej? przejdz na tekstowa jest duzo szybsza

Jak bym miał do kompów bezpośredni dostęp, to bym się długo nie zastanawiał. Ale innych chłopków-roztropków łatwiej namówić na graficzną - banalna instalacja i bardziej im się podobają migające obrazki niż okno od tekstowego. Cóż :roll: . Bo domyślam się, że nie można "mieszać" różnych wersji pod jedno konto... (jeśli się mylę, to mnie poprawcie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

krurde graficznej? przejdz na tekstowa jest duzo szybsza

Jak bym miał do kompów bezpośredni dostęp, to bym się długo nie zastanawiał. Ale innych chłopków-roztropków łatwiej namówić na graficzną - banalna instalacja i bardziej im się podobają migające obrazki niż okno od tekstowego. Cóż :roll: . Bo domyślam się, że nie można "mieszać" różnych wersji pod jedno konto... (jeśli się mylę, to mnie poprawcie)
poprawiam cie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:oops: "ulala, ale gafa..." (RRhhoman -> Shrek) :oops:

W takim razie jutro przesiadam się na tekstową. Bo przy tej faktycznie męczy niemiłosiernie. Co prawda procek to tylko Dureń 1.3, ale średnia 10h/WU to trochę przegięcie... Dzięki za pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...