Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Witam, Dzisiaj dosc przelomowe statsty z racji niemalego wkladu snapa ;) Troche namieszal nam w tabelkach, ale chyba sie nikt nie gniewa ? :) Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje (jak ktos chce to na priv): Vadeer's Team vs Hipo&Qbn&Eon or Frjends Team The B Team vs Fido, Chaos & co. snap vs jakies tam ludki ;) Wykres konkursowy: W nim tez snap nie omieszkal namieszac :) przez niego skala sie troche za mocno rozszerzyla, a juz zapowiadal mi na gg, ze to jeszcze nic, bo od soboty liczyl, poczekamy, az bedzie mial caly pelen tydzien... Aha.. mam taka mala propozycje apropo przyszlych konkursow. Moze by tak wykluczac automagicznie osoby, ktore we wczesniejszych juz cos wygraly, bylaby jakas rotacja osob majacych szanse na nagrode. Mozna tez zauwazyc, ze mamy coraz wiecej liczacych, ale tez coraz wiecej ludzi przestaje liczyc :/ Juz ponad polowa kont jest nieaktywnych, szkoda... (liczy zaledwie 35% kont!!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Przyklejone!! Fido dawaj mi jakos znak sygnal o tych statach aby gdzies tam nie zalegaly. Od razu bede je przyklejal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 fajnie ze ktos sie nareszcie interesuje tym forum, dziki jonathan!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 fajnie ze ktos sie nareszcie interesuje tym forum, dziki jonathan!!troche musialem mu potruc, ale wkoncu sie zjawil i nawet liczyc zaczol ;) aha: Fido, Chaos i co: nadchodze :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 off topic :) o co chodzi z konkursem ?? bo widze "wykres konkursowy" , widze ze biore udzial w konkursie tylko jakim ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 fajnie ze ktos sie nareszcie interesuje tym forum, dziki jonathan!! A dlaczego dziki???? 8O 8O 8O :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 fajnie ze ktos sie nareszcie interesuje tym forum, dziki jonathan!! A dlaczego dziki???? 8O 8O 8O :wink: ciesz sie ze nie maciory :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Aha.. mam taka mala propozycje apropo przyszlych konkursow. Moze by tak wykluczac automagicznie osoby, ktore we wczesniejszych juz cos wygraly, bylaby jakas rotacja osob majacych szanse na nagrode.eee tam... glupi pomysl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 hm a gdzie moja druzynka ?:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zmieniles nazwe w tym tygodniu, to powoduje, ze jestes brany jako nowy, a nowym nie licza sie przyrosty, bo wtedy jakby doszedl ktos nowy kto ma 10k to by napisalo, ze policzyl te 10k w tydzien a to bez sensnu. johnatan: oki, bede pisal na PM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 fajnie ze ktos sie nareszcie interesuje tym forum, dziki jonathan!! A dlaczego dziki???? 8O 8O 8O :wink: sorry nie dziki tylko dzięki mam nowa klawiature z ustawieniem klawiszy jak w notebooku i musze sie przyzwyczaic :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 off topic :) o co chodzi z konkursem ?? bo widze "wykres konkursowy" , widze ze biore udzial w konkursie tylko jakim ??W tym miesiącu do wygrania 2 koszulki z nadrukiem seti tweak :) a w maju kolejny o film dvd można by było szepnąć na maila słówko o konkursach (w końcu to jusz 2 a 3 za miesią tym nieaktywnym userom może sie przełamią :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 cos chyba padly te statystyki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 statystyk teraz nei ma, ale widzialem je wczesniej :) nawet ja w nich jestem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 moze chwilowy niedowlad serwera, a moze znowu jakies blokady ruchu z tpnetu? :/ (serw jest na uczelni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Mysle ze pomysl z wykluczaniem osob ktore juz wygraly z losowania jest dobry. A co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Mysle ze pomysl z wykluczaniem osob ktore juz wygraly z losowania jest dobry. A co wy na to? Popieram :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Mysle ze pomysl z wykluczaniem osob ktore juz wygraly z losowania jest dobry. A co wy na to? Popieram :] jestem na tak :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Panowie prosba bo zamierzam dac juz zrobic te koszulki konkursowe. Czy ktos moglby zrobic i wyslac mi nasze logo Tweak Seti w rozmiarze odpowiednik na koszulke? Bo ja sie na tym zbytnio nie znam. A i jeszcze jedno logo na piersi czy na plecach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 czesciowo pdlaczam sie do pytania ... jezeli ktos juz zrobi to logo to moglby zapodac na forum kazdy moglby sobei zrobic jakas tapete na pulpicie , jakies naklejmi mozna by zorganizowac ... qmpel ma drukarnie ... mozna zrobic zrzutke i rozeslac po czlonkach teamu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ale lipa już sie nawet do anjaktywniejszych nie łapie :/ coraz gorzej niedługo zostane pewnie łykniety przez nowo szybko liczące timy a strom niby powiedział że bedziesz liczył ale już tydzien minoł jak nie liczy a i jego teściowa już nie liczy zostałem sam na palcu boju :/ edit właśnie gadałem ze stromem211 i oto log: 00:06:11 storm (GG# xxxxxx) ale juz nie bede liczyl w sumie po co mi to 00:06:17 storm (GG# xxxxxx) 00:06:27 makarek (makarek@tlen.pl) a tak o dla mojej radochy 00:06:44 storm (GG# 3190634) nie chce mi sie czyli od dzisaj licze sam bo teściowej kretyn tez odinstalował juz mnie nie bedzie w czpłwce raczej nigdy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Logo juz niby jest! Ale ja potrzebuje obrobione!!!! Jak najszybciej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ale lipa już sie nawet do anjaktywniejszych nie łapie :/ coraz gorzej niedługo zostane pewnie łykniety przez nowo szybko liczące timy a strom niby powiedział że bedziesz liczył ale już tydzien minoł jak nie liczy a i jego teściowa już nie liczy zostałem sam na palcu boju :/ edit właśnie gadałem ze stromem211 i oto log: 00:06:11 storm (GG# xxxxxx) ale juz nie bede liczyl w sumie po co mi to 00:06:17 storm (GG# xxxxxx) 00:06:27 makarek (makarek@tlen.pl) a tak o dla mojej radochy 00:06:44 storm (GG# 3190634) nie chce mi sie czyli od dzisaj licze sam bo teściowej kretyn tez odinstalował juz mnie nie bedzie w czpłwce raczej nigdy :/ nie łam siętylko poszukaj innego kumpla :twisted: wytrwałość wytrwałość i jeszcze raz wytrwałość :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no wiem bede komibował teraz myśle jak to zrobić na praktykach w szkole mamy sale z 30 kompami tylko nauczyciele podczasz lekcji monitują co robimy na kompach :D ale coś wymyśle a co do storma211 to ne wiem na wuj tacy ludzie sie robią na poczatku kombinował kogo zatrudnić sratata poganiał mnie nawet zebym wiecej proca liczył a teraz mówi że mu sie nie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no wiem bede komibował teraz myśle jak to zrobić na praktykach w szkole mamy sale z 30 kompami...He, też miałem taki pomysł, żeby pogadać z informatykiem z byłego liceum, ale wątpię żeby przeszło. Druga sprawa, że wakacje za pasem i przez 2,5mies. by z tych kompów nic nie było. No ale zawsze do czerwca trochę WU by się nastukało. I przy okazji małe pytanie. Dopiero się wkręcam w temat (sam żałuję, że tak późno się zainteresowałem), ale jak sprawdzić stasty z poszczególnych kompów liczących na moje konto? Bo nie do wszystkich mam bezpośredni dostęp. Używam wersji graficznej 3.08. Thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 krurde graficznej? przejdz na tekstowa jest duzo szybsza a jka chcesz kontrolowac innych to musisz sobie zainstalowac prog setiquqe jest tutuaj troche info o tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 krurde graficznej? przejdz na tekstowa jest duzo szybszaJak bym miał do kompów bezpośredni dostęp, to bym się długo nie zastanawiał. Ale innych chłopków-roztropków łatwiej namówić na graficzną - banalna instalacja i bardziej im się podobają migające obrazki niż okno od tekstowego. Cóż :roll: . Bo domyślam się, że nie można "mieszać" różnych wersji pod jedno konto... (jeśli się mylę, to mnie poprawcie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 krurde graficznej? przejdz na tekstowa jest duzo szybszaJak bym miał do kompów bezpośredni dostęp, to bym się długo nie zastanawiał. Ale innych chłopków-roztropków łatwiej namówić na graficzną - banalna instalacja i bardziej im się podobają migające obrazki niż okno od tekstowego. Cóż :roll: . Bo domyślam się, że nie można "mieszać" różnych wersji pod jedno konto... (jeśli się mylę, to mnie poprawcie)poprawiam cie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 :oops: "ulala, ale gafa..." (RRhhoman -> Shrek) :oops: W takim razie jutro przesiadam się na tekstową. Bo przy tej faktycznie męczy niemiłosiernie. Co prawda procek to tylko Dureń 1.3, ale średnia 10h/WU to trochę przegięcie... Dzięki za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 wywalilem abita w kosmos. teraz nici z liczenia bo licza tylko 2 kompy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...