LordFury Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 O w mordę, faktycznie tekstowa trochę bardziej zamiata. Czasy spadły mi do ok. 4,5h/WU. Trochę różnica jest :D . Zobaczymy, czy się takie utrzymają. MAŁA POPRAWKA: trochę chyba przegiąłem z tą prędkością. 4,5h wyświetlał przewidywany czas w chwilę po zainstalowaniu. Rzeczywisty wyszedł raczej koło 6-6,5h/WU. Ale i tak to zawsze lepiej niż poprzednie 10+h/WU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 fido: a jak nas ni ma w statsach to i tak bedzimy uwzglednini w konkursie :?: kurde ale pisze (lewa bo prawa w gipsie :( ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 to ze nie ma Was teraz nie znaczy ze nie bedzie pozniej, ten wykres jest tylko wykresem tymczasowym majacym na celu pokazanie sytuacji na dany tydzien. A do konkursu bedzie sie liczyl wykres zrobiony ostatniego dnia miesiaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 fajnie ze ktos sie nareszcie interesuje tym forum, dziki jonathan!!troche musialem mu potruc, ale wkoncu sie zjawil i nawet liczyc zaczol ;) aha: Fido, Chaos i co: nadchodze :twisted: jakos przed swiętami w prognozach widzialem 14 dni a teraz widze 15 :P:P:P:P:P:P cos "dojsc" nie mozesz :) pozatym cos mi sie wydaje ze ty nie liczysz z "kolegami" a gdzies dla Ciebie kompy jakies licza (typu pracownia inf.) wiec to nie to samo bo liczymy na swoich maszynkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 zaczynam oczekiwanie na nowe statsy :) szkoda ze to nie dzis... ciekawe jak tam moj team :?: cos mi sie wydaje ze wysoko bedzimy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 moze mnie przegonicie ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 moze mnie przegonicie ;) ? jeszcze chłopaki zainstalują seti w na kilku hektarach kompów pod pentagonem i się zdziwisz :lol: :lol: :lol: ps Snap czyżbyś dziśaj miał lekki kryzys ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 moze mnie przegonicie ;) ?mamy cos w zanadrzu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 qpcze daje sie innym wykazaz :) odrobilem prawie sam przewage BK :) teraz niech sie inny popisza ;) hehe zartuje ;) dzisiaj bedzie 500 a jutro normalnie :) ( czytaj 1000 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 moze mnie przegonicie ;) ?mamy cos w zanadrzu :twisted: cos to troche malo :) potrzebne jest z 50 cos'iow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 bedziemy sie starac :D jak przylaczylem sie do temu 1 III 04 to ledwo liczylismy 20WU dziennie teraz juz troche wiecej 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 uuuu juz czuje wasze Ghz na plecach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 uuuu juz czuje wasze Ghz na plecach :)moze kiedys :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 no mam nadzieje :) bo im wecej tym lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Mamy 2 A64 w składzie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 a ja własnie zalatwiam athlona 11x200 :D aha i naprawilbys ta sw2oja strone bo na nic sie wejsc nieda bo zamiast tego ukośnika / to masz ten i nic sie nie wyswietla nie zauważyłeś?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 O moją strone chodzi :?: U mnie działa :? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 tzn jak u mnie u mnie nie chodzi bo adrs jest tak: rafals10.interia.fm/stronalinki.html zamiast rafals10.interia.fm/strona/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ok fuxmen pozmienialem - zobacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 wracam do gry :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 też policze z wami a co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 a dobrze :D rafal10 >>> juz chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Panowie u SNAPa coś późno dzisiaj drgneło ma już 17 WU na 22:04, mam wrage dajesz fory odnośnie konkursu innym uczestnikom ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 nie ma fory zadnej :) serwer padl i nie ma netu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ale WU idą cz wogóle pupa blada już Tweak górą :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 buuuu a wczoraj mówiles ze bedzie co godzine po 100 WU :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 bo do tej pory bylo co godzine 100 nie moja wina ze net padl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ok spoko nie ma o co sie spierac ale jakkby bylo 100/godizne to by bylo 2400 na dzień :D a co do padu neta masz jakies wu z caschowane??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 no nie bo liczy sie jedna , wysyla i sciaga jedna wszystko w locie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 tak sie zapytam ciebie SNAP: gdzie pracujesz albo jakos tak, ze masz miec 100WU na godzine... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...