enkel Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Czy gdybym zakupił to http://allegro.pl/show_item.php?item=23928384 to czy mógłbym jednocześnie w jakiś sposób odłączyć orginalne chłodzenie twardziela. Dodam, że mam WD204EB - chodzi okropnie głośno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 jakos mi sie nie chce wierzyc ze przy 6000 obrotow te wiatraki maja 23 dba mysle ze to bajka z ta cisza a ja swojego hd chlodze wiatrakiem z przodu budy puszczonym na 5v i styka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No i w to 10.25 CFM też mi się nie chce wieżyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enkel Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Do Atlona: a jak se chłodzisz tym wiatrakiem to czy jednocześnie włączasz w jakiś sposób orginalne chłodzenie twardziela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 a co to jest " orginalne chlodzenie twardziela" ? mam normalny dysk a przed nim jest wiatrak i starcza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...