Skocz do zawartości
Wofek

Ban dla SeBO !!! Tak czy nie ???

Ban dla SeBO !!! Tak czy nie ???  

1. 1. Ban dla SeBO !!! Tak czy nie ???

• TAK
      23
    • NIE
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Po co za przeproszeniem ta ankieta ? Moderatorzy nie sa wystarczajaco rozgarnieci, zeby samodzielnie zareagowac ? A jak przegapil, to pisze sie do jakiegos moderatora i nie banuje uzytkownika, podac link do posotw i gotowe. Ankiety nie potrzeba

A może sie okazać, że wszyscy chcą go na forum ! :lol: i co wtedy ??? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np. Wofek !  he he he

I nie pakusiaj ! Walizki pakuj i jak to mowili w seksmisji: Albert wychodzimy !

Sam walizki pakuj od koleli Wofek to sie lepiej słodko od******l, jak ci już bananów w mieście brakło, to spłwywaj do Afryki SeBofilu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O kurde mam juz 9 glosow, moj wystep w dwoch epziodach Mody na sukces i 5 odcinkach Huanity Gonzales nic nie dal... Jeszcze nie jestem popularny, a agent mowil mi cos innego ! Shit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he he cih gdzie ty mieszkasz? W Pytkowicach? :D Jak zle napisalem to mnie popraw bo sa male literki strasznie....

Ty lepiej nie przyznawaj sie, ze jestes z Bielska, bo ludzie sobie pomysla, ze wszyscy tam to takie leszcze. Wstydu robisz i tyle. Poczucie humoru masz jak 12-14 latek (niedawno tyle mialem wiec pamietam jak to jest). Alep ociesza mnie fakt, ze za 2 lata, moze 5 lat, a moze 20 lat zrozumiesz jak sie zachowywales i bedzie ci okropnie glupio. Zapewniam cie, ze ci bedzie. Zapamietaj to sobie dobrze !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He he he cih gdzie ty mieszkasz? W Pytkowicach? :D Jak zle napisalem to mnie popraw bo sa male literki strasznie....

Ty lepiej nie przyznawaj sie, ze jestes z Bielska, bo ludzie sobie pomysla, ze wszyscy tam to takie leszcze. Wstydu robisz i tyle. Poczucie humoru masz jak 12-14 latek (niedawno tyle mialem wiec pamietam jak to jest). Alep ociesza mnie fakt, ze za 2 lata, moze 5 lat, a moze 20 lat zrozumiesz jak sie zachowywales i bedzie ci okropnie glupio. Zapewniam cie, ze ci bedzie. Zapamietaj to sobie dobrze !

Koleś przegina Ban Ban i jeszcze raz Ban

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW. ogladaliscie Frajerow? He he he oni przy Was to mega luzaki !

BTW2. Ogladnijcie sobie film "Zoltodzioby" wtedy pogadamy !

Nie będe się juz wiecej wypowiadał ale jesteś żałosny, a tak wogóle ile masz lat 5 czy 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wychodzi na to ze filmy takie jak: Poranek Kojota (i glowny zbiornik jogurtu lub frytki... ROTFL) & Chlopaki nie placza - Was nie bawia, a nawet w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaja? :) Bo przeciez tam tez sa "teksty dziecinne" ! :D

A tak pozatym, jak napisalem o tym waleniu gruchy to mozna bylo odpisac: Ciebie to nieintersuje bo juz se zwaliles | skad o tym wiesz ze mu przejdzie ? itp. itd.. I byloby przynajmniej zabawniej...

Dobra ja spadam, jutro pogadamy (jak jeszcze bede mogl wejsc na to forum..)

BTW. niech mi tez ktos powie czy jak jestem pod firewallem (w takiej firmie komputerowej, pol Bielska jest do niej podpiete) to czy zbanujecie firewalla (czyli wszystkich) czy tylko przydzielone mi przez firewall IP ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli wychodzi na to ze filmy takie jak: Poranek Kojota (i glowny zbiornik jogurtu lub frytki... ROTFL) & Chlopaki nie placza - Was nie bawia, a nawet w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaja? :) Bo przeciez tam tez sa "teksty dziecinne" ! :D

A tak pozatym, jak napisalem o tym waleniu gruchy to mozna bylo odpisac: Ciebie to nieintersuje bo juz se zwaliles | skad o tym wiesz ze mu przejdzie ? itp. itd.. I byloby przynajmniej zabawniej...

Dobra ja spadam, jutro pogadamy (jak jeszcze bede mogl wejsc na to forum..)

BTW. niech mi tez ktos powie czy jak jestem pod firewallem (w takiej firmie komputerowej, pol Bielska jest do niej podpiete) to czy zbanujecie firewalla (czyli wszystkich) czy tylko przydzielone mi przez firewall IP ?

no chyba wshystko, co podpjete pod fire wall [ o ile jest sprzetowy, bo programowy, to zachckoojemy ;) , niech ni ja sie tylko dorwe do kafejki interentowej,.... , bo nie kce miec nieprzyjemnosci z panem adamem busem (abuse mhaAA ;) ) ]

obys njutro nie moogl tu wejsc. , ale znajac liska, to bedziesh moogl tu whcodzic do usranej smierci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koleś mnie rozbraja :lol:  :lol:  :lol:  Masz Sebo u mnie głos na ,,NIE". ,,Dać mu szansę, dać mu szansę" :P  :lol:  8)

bann dla slayera za dezorganizowanie egzystencji forum ;)

A z BAN-ki chcesz? Przeciwko Feurerowi się odwracasz? :lol: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:/ Przykro czyta się posty takich dziwnych ludzi... no ale cóż, Tobie czasowy ban nie przysługuje... papa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:/ Przykro czyta się posty takich dziwnych ludzi... no ale cóż, Tobie czasowy ban nie przysługuje... papa.

lisek co tak obrazki zmieniasz batman byl fajny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi