Kuba_rd Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Czekam na wasze opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Jesli chodzi o firme to zawsze dba o jak najlepszą jakosc swoich kart grafcznych.Jeśli chodzi o R9600PRO to moim zdaniem najlepszy R9600PRO po modelu Herculesa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Firma spoko, karta tesh :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 tylko czy warta swej ceny , ile kosztuje (kosztowała) czy chcesz ją w najblizszym czasie nabyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Wersje Bulk tego Gigabyte R9600PRO można dostać nawet za 635zł.Myśle że warto za ta kase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemothh Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 to jest pro ez ja mam zwykla bez pro i bez lachy mozna jadra taktowac z 325 na 380 bez chlodzenia a ram z 400 na 470(480) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 w poplandzie jest ta karta po 635 zł według mnie nie opłaca się pakować kasy w herculesa r9600pro, bo nie ma różnicy w wydajności, a lepsza podkręcalność jest na innych kartach z r9600pro - np. fic bierz tę kartę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ja mam Herculesa nie kreci sie super rdzen 460 pamiec 350 tak ze chyba nie warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 fajny jest model ultra z pamięciami 3.3ns 600MHz i rdzeniem 500MHz. cena 40złwyższa niż 3.3ns i pamięci 600MHz z rdzeniem 400MHz. pewnie nczym się nie różnią, tylko chłodzenie ten szybszy ma wypasione. gigabyte ma fajne podnoszenie napięć programowo bez modów. jakbym kupował radka 9600 pro to właśnie gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 No panowie ja od 2 tygodni uzywam radoslawa 9600 PRO Ultra od Gigabyte'a i musze powiedziec ze zdeka sie zdziwilem jak zobaczylem jakie chlodzenia mam zainstalowane na karcie :? Nie ma tego byczego rdiana w "metalowej puszcze" tak jak widac na obrazkach w cenniku komputronika :) tylko jest takie tycio radiatork jak na slabszych wersjach z piszczącym wiatraczkiem. Co do softu dolaczonego do karty to tez sie troche zawiodelm miala byc kontrola obrotow wiatraczka, majsterkowanie przy napieciach a tu kicha jedynie moge krecic zegarkiem :? Co do zegarkow to karte testowalem na plycie Asrock K7S8XE :evil: i wykrecona na 615 core i 315 mem (wiecej na tym cudownym asrocku nie chce isc) potrafi wydusic http://service.futuremark.com/compare?2k1=7732025 a z kolei na Asusie A7N8X http://service.futuremark.com/compare?2k1=7745825 o dziwo da sie wykrecic jeszcze rdzen o kilka MHz :P Katra posiada kostki Szajsunga 3,3ns na ktore juz zamontowalem pociety radiator od Pentium II bo sie zdeka grzaly po niewielkim jak widac kreceniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...