shakur_45 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 mam odtwaracz mp3 mam sterownik, ale i tak nie wiem jak bawic sie zawartoscia jego karty ;) nie umiem ani skasowac istneiajcych mp3, ani wgrac nowe :/ ktos pomoze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 pewnie by ktos pomogl jakbys podal co to masz za model ... BTW nie dali do niego instrukcji obslugi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 sp4101 wzialem go od znajomego i potrzebuje go miec od zaraz w sensie z oprog, bo na wycieczke jade :) i chce miec jakies fajne mp3 ;], a niestety koles nie ma tej plytki nie wiem co z nia zrobil :/, a i tak nie bede mial z nim teraz kontaktu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 -> elektronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 http://www.grundig.com/produkte/SWDownload...ad/SWMpaxx.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 http://www.grundig.com/produkte/SWDownload/SWMpaxx.html hmm bylem na grundig.com i tam byl tylko sam patch dla xp, ale wystarczy wejsc na grundig.de it am juz jest instalacyjny progs czyli watek zakonczony ! :D esh i nie dziala nie wiem co jest windows wykrywa mi odtwarzacz, a program mowi, ze nie jest podlaczony :( update : jednak wawa nie wypalila, a qmpel znalazl plyte ( odziwo ten sam progs co z netu ) i ten program z plyty dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...