yotomeczek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 mam takiego kinga (Value) i lipa (dla mnie) Max leci w singlu 210 @ 6-2-2-2 3,15V Większe napięcie=szybszy zwis ... Oczekiwałem więcej ... Jakie macie doświadczenia z 512 na BH-6 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ustaw timingi na 11-3-3-2.5 i jedź w góre magistralą :D A tak na powaznie to faktycznie przy taki m napiećiu cos jest nie tak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ustaw timingi na 11-3-3-2.5 i jedź w góre magistralą :D A tak na powaznie to faktycznie przy taki m napiećiu cos jest nie tak :? Na takich timingach max stabilne 220 (DDR 440) :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no to masz lopne kosći, z kąd je masz?MOze mocno ktoś je katował?Muj sąsiad też ma dwa razy po 256 winbonda i jedna bryka łądnie a druga max to 210 mhz cas 2.5 3 4 11 :? Jakaś lipna, moze wcześniejszy właściciel mocno je katował ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no to masz lopne kosći, z kąd je masz?MOze mocno ktoś je katował?Muj sąsiad też ma dwa razy po 256 winbonda i jedna bryka łądnie a druga max to 210 mhz cas 2.5 3 4 11 :? Jakaś lipna, moze wcześniejszy właściciel mocno je katował ?? Na abicie NF7 są problemy z koścmi 512MB ... często max fsb ok. 220 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no to masz lopne kosći, z kąd je masz?MOze mocno ktoś je katował?Muj sąsiad też ma dwa razy po 256 winbonda i jedna bryka łądnie a druga max to 210 mhz cas 2.5 3 4 11 :? Jakaś lipna, moze wcześniejszy właściciel mocno je katował ?? Na abicie NF7 są problemy z koścmi 512MB ... często max fsb ok. 220 :/ Oczywiscie testujesz w 3 banku.... tam podobno najlepiej smigaja. Swoja droga faktycznie cos slaby wyniczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Wiesz, dla tych kości to raczej norma. Tez jakiś czas temu wpadl mi w ręce 512 MB Kingston na W bh-6 i zachęcony osiągami 256-stek srogo się zawiodłem. Na 2-2-2-11 tylko 207 przy 2,9 V. Kostki na pamiątce były z oznaczone jako 239D ( mam dziwny zwyczaj spisywania dokłądnych oznaczeń testowanych kosci :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Myśle ze to nie wina kostek tylko konstrukcji PCB. Wszystkie KHX mają po 4 kostki na strone no to PCB jest jakies takie ciemniejsze niż na zwykłych kostkach, miejscami prawie czarne. Rozmieszczenie różnych <span style="color:red;">[ciach!]</span>łków również jest inne. To chyba cała tajemnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...