wapi Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 :roll: Mam mały problem i proszę o radę. Do dodatkowej kieszeni wsadziłem dysk 40. BIOS go widzi i wszystko jest ok. Nie mogę do niego wejść ani poprzez Nortona ani przez Windowsa (mam XP). Nie widzą tego dysku. Podpowiedzcie co mam z tym robić bo chciałem z tego dysku skopiować dane a tu d...... Pozdrawiam i oczekują na porady jakiegoś światłego!! Wapi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Przestawileś zworki?? Jeden dysk na master drugi na slave (w tym wypadku slave musi być ten 40 GB. Zorientuj się na jakim dysku masz system. Jeżeli na C: to jest Ok. Jezeli na innym to postaraj się w dosie (lini komend) wpisać jakąś komende na skopiowanie się. A tak po za tym dysk mógł byc niesformatowany lub może być tez uszkodzony!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zarządzanie dyskami>nadanie dyskowi liter>widocznośc dysku w systemie>kopiowanie danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...