yogurcik Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Mam dylemat nie wiem kotrego pentiuma zakupic sobie czy 2.8 ht z 512 cashe czy z 1 MB cash jaka jest roznica wiem ze moze i bylo ale mnie dawno tu nie bylo a time nie mam na przegladanie calego servisu PLIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Czyli NW vs Prescott ? ja tam polecam 2,4c :wink: Prescotty oferuja taka sam wydajnosc a sie tylko bardziej grzeja .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Northwood 2.8 512 kb cache ,ale to tylko moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 hmm szukalem testow jakis tak na szybko i niewiele znaazlem dowiedzialem sie ze one roznia sie tylko temp. nic pozatym to po co intel wpuscil takiego proca moze poczekac jeszcze az spadnie cena p4 EE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan dzban Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 kupuj northwooda, a czekac az ceny p4 EE spadna do akceptowalnego poziomu nie ma sensu bo predzej go wycofaja z rynku niz bedzie wart tyle co northwood Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Jak znajdziesz, to kup 2,4c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 kupilem tio co mam nizej 2.4 tanszy o 50 pln wiec nie widze sensu jego kupowania ... sprzet wymiata a pamieci sami widzicie jak chodza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 2,4 c jest bardziej wydajny.... zreszta zobaczyc to mozna w recenzji presotta 2,4 a na tłiku ;) to jest moj wynik.... wiem ze to nie jest kres overclokingu tego procka a wiec juz niebawem bede krecil przy - 20 * C na procku jestem ciekaw czy poleci na 4ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ja tam swego bujnolem na 3.6 lekkim cycem ale po co to co mam wystarcza moze kiedys sie pokusze o 4 ghz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad1x29 Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 po co kupowac 2,4 jak jest tylko 50 zl tanszy od 2,8 a od prescotta o 20 zl . Mozecie mi przedstawic roznice miedzy northwod a prescott bo nie czaje czemu 512 jest lepsze od 1000 cache ?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 po co kupowac 2,4 jak jest tylko 50 zl tanszy od 2,8 a od prescotta o 20 zl . Mozecie mi przedstawic roznice miedzy northwod a prescott bo nie czaje czemu 512 jest lepsze od 1000 cache ?? :( Bo się mniej grzeje a wydajność ma taką samą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefju Opublikowano 11 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2004 ale 2,4 po podkreceniu jest duzo lepszy od 2,8 z podkreceniem :) poto wlasnie sie bierze 2,4C a nie 2,8 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Ja mam 2.8c i idzie na 3.5GHz bez najmniejszego problemu, normalnie miodzio. Temp wzrosła z default do 3.5 o 2st C... Intel RULEZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan07 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ktory z procesorow , Pentium 2.8 bez HT vzy 2.8 z HT , jest lepszy (wydajniejszy) w grach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!STONKA! Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 2.4 To zabawka wez lepiej 2.8 M0 i jak jest bardzo dobry to leci na 3.9 GHZ z dobrym WC albo Vapochill LS 4.3 GHZ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...