arthi Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Pilnie potrzebuje dobrego, taniego zasilacza, padlo na w/w firme, czy ktos wie gdzie mozna dostac je w Katowicach, nie kasujce tematu, bo bardzo mi zalezy, jutro musze go miec, wiec allegro odpada. Po ostatniej awarii owszem padla plyta ece, ale mam tez watplowsci czy zasliacz nie maczal w tym palcow! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zobacz na Korfantego na przeciwko spodka,przy Locie. Jak nie tam to giełda w wekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ok, tez w sumie nie pomyslalem ze gielda w sobote, choc zasilacz przydalby sie juz jutro, poza tym nie lubie tej nowej gieldy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ok, tez w sumie nie pomyslalem ze gielda w sobote, choc zasilacz przydalby sie juz jutro, poza tym nie lubie tej nowej gieldy! To jest jakas nowa gielda w K-ce ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 To jest jakas nowa gielda w K-ce ? :Dtiaaa na dworcu pkp... witam wsrod zywych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 To jest jakas nowa gielda w K-ce ? :Dtiaaa na dworcu pkp... witam wsrod zywych ;) to jest dla ciebie nowa gielda ? Przeciez ona tam juz jest w cholere dlugo :D Poza tym co ci sie w niej nie podoba ? Bo wedlug , mnie jest lepsza od poprzedniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger1981 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Sam myslalem nad Fortronem ale tym z allegro.(Fortron FSP FSP350-60THN-P) Moge zalatwic taniej Chiefteci 360 DF 302. Jak chcesz to sie ze mna skontaktuj. A na przeciwko spodka -Lotu jest Proline i tam nie ma Chieftecow ani Fortronow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 tiger1981 spójrz co narobiłeś.... dinozaura odkopałeś ;) Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger1981 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 wiem :oops: zobaczylem date po wyslaniu odpowiedzi :lol: ale przynajmniej wiecie co to za sklep Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...