Jabar83 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Nie weim jak u was ale u mnie od dzisiaj jak juz moge wypowiadac sie na Forum :) w gornym lewym rogu pokazuje mi sie baner z reklama MSI K8N SLI Platinium i skutecznie zaslania Regulamin i moj profil. Zablokowanie wyskakujacych okienek nic nie daje bo jak klikam na np. regulamin to i tak mnie odsyla do sklepu tweakowego :unsure: Nie wiem co jest ,ale denerwuje mnie troszke ten baner :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Devil- to zależy od rozdzielczości. Masz 800x600 pewnie. Bo ja mam na uczelni tak samo (o ile korzystam z innej przeglądarki niż IE) i tak się dizeje właśnie w 800x600. Jak administracja się zgodzi, i ktoś mi podeśle czyste logo (sam napis bez efektów- tiff, png, gif) to zrobie węższe logo, takie żeby pasowało do tej rozdzielczości. Bo jak się okazuje- jeszcze dużo ludzi używa 800x600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Rozdzielczosc mam ustawiona 800x600 ,bo dla mnie taka jest komfortoa przy pracy np. w Wordzie ,ale i do 1024x768 da rade sie przyzwyczaic. Dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 poprawiony. Poprostu się rozjechał z czasem ;) 1393371[/snapback] Chyba troszke za bardzo poprawiłeś, bo teraz się 3 minuty śpieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 postaram się zrobić synchronizacje z jakimś dobrym zegarkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 u mnie winda biega zssynchronizowana z atomówką ntp.task.gda.pl - polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Kiedy wybuchnie? :>>>> (MSPANC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 u mnie winda biega zssynchronizowana z atomówką ntp.task.gda.pl - polecam ;] 1401747[/snapback] A u mnie ntp.icm.edu.pl [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Super... teraz będziemy się ścigać kto znajdzie szybszy serwer czasu? ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zegar na forum chodzi równo z moimi zegarkami, a moje zegarki chodzą równo z zegarynką ;P, więc nie kłóćmy sie czy sie spieszy czy późni (chyba że różnica jest duża) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Teraz może być- 2 minuty, czy nawet 3, są do przełknięcia. Ale te 8 minut wcześniej, to była lekka przesada <_< . Teraz tylko zostaje kilka drobiazgów do zrobienia- jak np. opisanie w szybkiej odpowiedzi tego jednego czekboksa (śledzenie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Nie tylko, w desercie trzeba jeszcze przyciski podorabiać... kiedys probowalem, ale nic z tego nie wyszlo.... poprostu nie umiem chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Juz niedlugo bedzie desert jak ta lala . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Czekam na cos wiecej niz ten Desert ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Obyś sie doczekał - patrzac po tym, ile czasu zajmuje przygodowanie finalnej wersji deserta boje sie o inne skiny.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 E tam desert. Najpierw trzeba skonczyc IPB Default ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Specjalnie nie pisałem o desercie, bo wydawało mi się to niepotrzebne- i tak wszyscy wiedzą że jest jeszcze nie gotowy, ale ktoś (chyba ;) ) nad nim pracuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 E tam desert. Najpierw trzeba skonczyc IPB Default ... 1406838[/snapback] Ja siedze na desercie, wiec nie wiem co sie dzieje z deflautem - mozesz troche o tym napisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 A co dokladnie jest zle w default skin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Ja przelaczylem sie na jakis czas, ale nie znalazlem nic do poprawy, jedynie uswiadomilem sobie, jak bardzo desert jest niedopracowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 To ze desert jest niedopracowany wiadomo nie od dzis. Ale jak ktos naprawde lubil deserta ze "starego" tweak'a (phpBB) to i tak bedzie go uzywal ;) Poza tym jest jeszcze mozliwosc, ze nie kazdy lubi defaulty, bo moim zdaniem jest on poprostu beznadziejny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 zgadzam sie ze desert jest beznadziejny. Sam go uzywalem ale w takiej formie to mnie odrzuca. Narazie zdazylem sie przyzwyczaic do tego niebiesiego tweaka ;) Ale najbardziej to brakuje mi wersji w czerni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 forum od południa nie otwiera mi się w firefoxie, co jest <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 forum od południa nie otwiera mi się w firefoxie, co jest <_< 1417357[/snapback] Masz zwalonego FF? :> Nie mam na Firefoxie zadnych problemów.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) Ja rowniez nie mam zadnych problemow. PS. Mechl!k, zajmiejsz sie moimi 10%? Dzięki :) Narazie doszedlem do wniosku, ze musze ćwiczyc silna wole i nie bede juz Cie o to prosił ;] Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez fipa15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Nie zgłaszac, ze pisze dwa posty pod rząd (juz sporo czasu mineło od ostatniego). Mam nastepujaca sprawe: dlaczego przychodzą mi czasem nie zlokalizowane powiadomienia? Edytowane 8 Maja 2005 przez fipa15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Przepraszma za trzeciego posta pod rząd, ale nikt sie nie odezwal od ostatniego, a jakis czas juz minał... Też tak macie? Link to tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Tak, jest to błąd który jest spowodowany konwersją z phpbb do IPB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Przepraszma za trzeciego posta pod rząd, ale nikt sie nie odezwal od ostatniego, a jakis czas juz minał... 1450896[/snapback] Poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Co jest z tą cholerną szukajką, czemu ma limit 4 znaków?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...