SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jaki limit? Jakich 4 znaków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Instrukcje obsługi Ci napisać? Nie dość że obsługuje słowa 4 wyrazowe to nawet znajdzie Ci słowo 3 wyrazowe.. Niesamowite... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Chcesz screen to Ci wyśle i zobaczysz że jest pierdzielony limit 4 znaków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Przecież działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Przecież działa. 1477583[/snapback] :mur: Jak to działa?? :blink: :huh: To czemu mi nie działa?? :blink: :huh: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Bo może nie umiesz używać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Bo może nie umiesz używać? 1477651[/snapback] Umiem, ale wyświetla mi limit 4 znaków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Gdzie ci niby wyświetla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 daj scr bo nie mamy o czym rozmawiac narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 daj scr bo nie mamy o czym rozmawiac narazie 1477725[/snapback] Powiedz jak go zmniejszyć bo ma 2.25mb :mur: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Kur... przecież to nawet w paintcie da się zrobić :[ Zmniejsz rozmiar tego (Obraz->Rozciągnij Pochyl) i skompresuj do JPG/GIF (Zapisz Jako->Zapisz jako typ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Niektórzy powinni otrzymać zakaz zbliżania się do jakiegokolwiek komputera na odległość 10m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 O to screenik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A może byś jeszcze pokazał co wpisałeś z łaski swojej? A nie zaklepał całego skrina na biało. Poza tym może byś przeczytał cały komunikat zanim zaczniesz się burzyć. Czy przypadkiem nie szukałeś niedozwolonego słowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A może byś jeszcze pokazał co wpisałeś z łaski swojej? A nie zaklepał całego skrina na biało. Poza tym może byś przeczytał cały komunikat zanim zaczniesz się burzyć. Czy przypadkiem nie szukałeś niedozwolonego słowa? 1477926[/snapback] Szukałem: LAN w Warszawie, i co tu jest niedozwolone?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Tak, cholera, podstawówka się kłania. Ile 'w' ma liter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Tak, cholera, podstawówka się kłania. Ile 'w' ma liter? 1477937[/snapback] No bez przesady :mur: Szukajka jest jakaś niedorobiona :mur: Może ktoś popracuje nad nią :mur: Jak ktoś napisze: Co to jest AGP pewnie też sie nie dowie :mur: [ciach!]a szukajka :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Idź strzel baranka w ścianę albo przeczytaj INSTRUKCJĘ OBSŁUGI SZUKAJKI. Masz na to 2 tygodnie. http://forum.purepc.pl/index.php?s=&act=Search&CODE=explain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Lol Wpisz Grzechu 1990 i przelacz sie do specjalnej wersji szukajki ktora bedzie czytala w twoich pogmatwanych myslach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Po co on zamazał 90% screenu, skoro wystarczyło wyciąć tą część... ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Teraz juz widzicie jaka skomplikowana moze być psychika ludzka.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 OMG!!! :mur: no nie... nie wierze własnym oczom a u mnie panie w księgowości należą do szczegołnie ciężkich przypadków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A mi tam sie podoba - ale mi si chce brechtac :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Kobieta zglasza usterke komputera, w jednym z bankow . Przychodzi informatyk, patrzy monitor sie zjebal ( bierza go i wynosi). Na co pani pyta, czemu jej pulpit wynosi :P ( i to jest hardcore ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 no ja np musiałem kiedyś pani tłumaczyć że monitor to nie jest komputer :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 no ja np musiałem kiedyś pani tłumaczyć że monitor to nie jest komputer :mur: 1486974[/snapback] Ja mialem podobny przypadek (babcia oglądala mój nowy komputer tzn. monitor) :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 (edytowane) widac, ze gosc poczatkujacy, bo nie wie coto JPG...... Ale tak sie rzucac.... to chyba z okna a nie na forum BTW, jak jakas sprawa jest nie sprecyzowana w regulaminie, to wtedy administracja naklada bana wg uznania czy jak ?:P Edytowane 8 Czerwca 2005 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 hej - czy wam też się tak forum straaasznie rozjeżdża w pionie??? bo juz nie mogę wytrzymać, nic nie da sięczytac... trzeba godzine przewijać zeby przejść od posta do posta... przeglądarka opera 7.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 juz jest ok, nie wiem o co chodziło.... wczoraj jak przeglądałęm forum to bez kitu wieczorkiem sięzrobiło tak że forum się rozciągnęło w pionie i miało centralnie kilometr chyba długości bo odstępy między postami były długości kilku normalnych stron.... nie wiem czemu, operka nowa zainstalowana, nic nie grzebane, wczoraj też nic nie robiłem a dziś jużjest ok:) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...