SGJ Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 A czemu miałby nie działać? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 dziwna sprawa, widocznie to byl jakis blad przegladarki... raz odswierzylem i jest spowrotem oki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ktoś coś zepsuł, nie otwiera mi się forum jak klikne na :forum: na stronie głównej, muszę odświerzyć i tak za każdym razem, mam firefox;a <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Na IE nie ma problemów... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Na IE nie ma problemów... :P 1318793[/snapback] Na czym? Chcesz bana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 na IE - na przeglądarce za której pomocą użytkownik może przeglądać zasoby internetu i na odwrót :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Na czym? Chcesz bana? 1318803[/snapback] Za przyzwyczajenia będą bany dawać... co to za forum... ;] To mówisz że mam się okrecic koło FireFoxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand[FSO] Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ehh... ja nie rozumiem tego szumu wokol tej bublowatej przegladarki... nawet mi nazwa wyleciala z glowy... firekloc czy cos. przeciez to chala :/ Ok, ale teraz na serio :] Wiem ze firefox ma dobra kampanie reklamowa, ale ta przegladarka wcale nie jest taka dobra. Nie dorasta do piet Operze, ktora jest wygodniejsza, szybsza i bardziej user friendly. btw, firefox jest troche lepszy od IE o ktorym az boje sie wspominac, bo mi bedzie hanba i srom na wieki! P.S. Nie jestem powiazany z Opera inc. w rzaden sposob, poprostu jestem poirytowany zaistniala sytuacja i tym, ze ludzie ubustwiaja firefoxa nie znajac opery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Opera jest bardziej user friendly? Ceikawe, bo to FF wygląda prawie identycznie jak IE :) To pisałem ja, były uzytkownik opery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 E tam ;] Opera/7.54 (X11; Linux i686; U) [en] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 podoba mi sie Wasza dyskusja o tych przegladarkach... ale to chyba nie miejsce na to, no nie panowie administratorzy i moderatorzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand[FSO] Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Wiem ze to offtopic, ale musialem powiedziec ze mozilla ma dobra kampanie reklamowa. i na tym koncza sie jej zalety. Opera jest bardziej user friendly, a stwierdzenie 'Opera jest bardziej user friendly? Ceikawe, bo to FF wygląda prawie identycznie jak IE' jest... smieszne. To ze IE wyglada prosto, ma duze przyciski zeby nawet ktos pierwszy raz uzywajacy IE mogl sie domyslec do czego sluza. Dla mnie prostota to nie jest synonim przyjaznosci uzytkownikowi. User Friendly jest opera, majaca mouse gestures(wbudowane, a nie jako jakis plugin). Jest uzyteczna, ma wbudowane wiele przydatnych rzeczy(i jest przyjazna, nie zmusza nikogo do uzywania jej mail klienta, rss feed readera, klienta irc i wiele innych. prawde mowiac to jak sie nie kozysta z tych funkcji, to nawet usuwa z menu opcje z nimi zwiazane. dlaczego? bo jest przyjazna uzytkownikowi.) Dobra, koniec offtoppica, moze ktos zalozy temat w ktorym bedzie sie odbywac dyskusja na temat wyzszosci opery nad mozillom i tym bardziej IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 (edytowane) ale marudzisz, po Twojej opowieści przychodzi mi do głowy jedna myśl - ty tych przeglądarek nie używałeś tylko Ci ktoś opowiedział takie bajki, albo przeczytałeś takie informacje w najnowszym komputer świat... sam używałem operki pół roku i to świetna przegląradka, teraz mam firefoxa i jest jeszcze lepsza, po za gestykulacją default nie brakuje tu niczego innego, to właśnie firefox jest szybszy i do niczego innego jak surfowania mnie nie zmusza, nie wiem kto natłukł Ci do głowy z tym klientem ftp irc i inne :blink: a wracają do tematu to problem z otwieraniem forum znikł B) Edytowane 9 Marca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 to ja też dorzuce swoje 3 grosze IE - no comment - wystarczająco dużo powiedziano na ten temat Opera - fajny kombajn, nie do końca darmowy, zajedużo róznych opcji i ustawień, nawet ostatnio pogrzebałem trochę i znalazłem interesujące opcje Firefox (zaznaczam, że używam) - mały, fajny, darmowy z mnóstwem dodatków. Co jest jego największą zaletą, chcesz coś mieć - instalujesz, nie chcesz nie istalujesz, tak powinno być! a nie jak w winxp że najpierw wtrynia Ci się wszystko a potem żeby przystosowac system i wywalić śmieci poświęcasz 8 czy 9 godzin (tak wiem - jestem zboczony ;) ) dziękuję za uwagę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a nie jak w winxp że najpierw wtrynia Ci się wszystko a potem żeby przystosowac system i wywalić śmieci poświęcasz 8 czy 9 godzin (tak wiem - jestem zboczony ;) ) 1319724[/snapback] A o tym słyszał? > http://nuhi.msfn.org/nlite.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 nie słyszał ale już widzi że może powinien się zainteresować podziękować :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 ale marudzisz, po Twojej opowieści przychodzi mi do głowy jedna myśl - ty tych przeglądarek nie używałeś tylko Ci ktoś opowiedział takie bajki, albo przeczytałeś takie informacje w najnowszym komputer świat... 1319709[/snapback] Mhm... :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grand[FSO] Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 ale marudzisz, po Twojej opowieści przychodzi mi do głowy jedna myśl - ty tych przeglądarek nie używałeś tylko Ci ktoś opowiedział takie bajki, albo przeczytałeś takie informacje w najnowszym komputer świat... 1319709[/snapback] ie uzywalem, kazdy jakos zaczynal swoja przygode z internetem - ja niestety wlasnie tak. potem przerzucilem sie na opere, i w miedzy czasie, sprobowalem firefoxa - niestety nie przekonal mnie - jest niewygodny i wolny(wolniejszy od opery) komputer swiat? to jest to co tutaj sie na bannerze pokazuje? to nowa firma robiaca laptopy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Czytanie ze zrozumieniem Twoim sprzymierzeńcem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Ja stwierdzam, że panowie administratorzy lub moderatorzy mają mały bajzel, w styczniu dostałem bana na 5 DNI!!!! a te 5 dni zmieniło sie w 3 MIESIĄCE:( i dopiero dziś odblokowano mi pisanie postów, oczywiście nie od tak, musiałem sie zgłosić do administratora (respect), nie powiem jaki ma nick ale był bardzo miły, dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Zależy jakiego bana dostałeś (bo są dwa rodzaje.. ;) ) Pernamentny czy też czasowy razem z %... Zapewne dostałes ów pierwszy (chociaż nikt nie daje takich banów na 5 dni) - więc trzeba było się przypomnieć Gdybyś dostał ten drugi z % to zawieszenie konta powinno samo przeminąć (z wiatrem... ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a ja powiem ze uzywam opery i FF razem ;) Ztym ze stosunek 9:1 w domu a w szkole odwrotnie (sam sobie pobieram bo ie ni zdzierze ;). Lubie FF bo ma fajna obluge RSS i pare fajnych plugow i mam fajny skin (w sumie to na obu mam praktycznie identyczny ;) ) ale brakuje mi w nim skalowaia takiego jak w operze oraz "wsteczowanie" jest o wiele wolniejsze... Pozatym opera ma sterowanie glosem :P A tak oglnie to moze zrobic cos takiego ja na tym forump i by bylo widać kto jest czarna owca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 ja stwierdzam ze FF tylko i wylacznie ... uzywalem dlugo IE , Opery troche krocej ale to dopiero w FF podpasowal mi wyglad :lol: .... poza tym jest cala masa pluginow do niego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 Niech mi ktos powie czemu jak daje na forum ikonke "Go To Last Unread" ta mala taka pom-biała to w 90% tematów ładuja sie one z błędem... gdy nie przeglądam watków przy pomocy tej ikonki wszystko jest OK. Przegladarka IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Zależy jakiego bana dostałeś (bo są dwa rodzaje.. ;) ) Pernamentny czy też czasowy razem z %... Zapewne dostałes ów pierwszy (chociaż nikt nie daje takich banów na 5 dni) - więc trzeba było się przypomnieć Gdybyś dostał ten drugi z % to zawieszenie konta powinno samo przeminąć (z wiatrem... ;] ) 1329084[/snapback] Sam dałeś mi tego bana i to z 10%, ale sam nie minął :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 No to masz pecha.... Powinnien sam zniknac po określonej przez moderatora liczbie dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Ban był na 5 dni, ale chyba nie określiłeś tego:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Dobra, Grzechu_1990, chyba nie oczekujesz przeprosin? Niestety stało sie jak sie stało, nic już nie poradzisz. Sprawa wyjasniona i nie ma sensu dalej o tym rozprawiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 Nie chce przeprosin ale chce żeby kto inny na tym nie ucierpiał. Zauważyłem że jest bug związany z liczeniem postów (10 największych gaduł dziś), polega on na tym, że napisałem ileś tam postów, wylogowuje sie, wracam po jakimś czasie (tego samego dnia) i nie ma mnie na tej liście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...