Marcin_gps Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Musze przygotowac sylwetke tworcza znanego/lub mniej znanego, polskiego rezysera. I teraz moj dylemat. Ktorego wybrac? Tak poza utartymi schematami, ale wybijajacego sie sposrod tla?? Z gory dzieki za sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Stanisław Bareja :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 ciekawa koncepcja, ale ja tu jestem od koncepcji :twisted: moze ktos o powazniejszej spusciznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proper Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Bareja, Machulski, Wajda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapid_ Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Machulski za Seksmisje :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 zdecydowanie Andrzej Wajda, przypomne Ci ze dostał on oskara za caloksztalt tworczosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Wiadomo, ze Wajda pierwszy do glowy przychodzi, to pujscie na latwizne jest. Gdyby tworca tematu chcial o Wajdzie pisac, nie zakladalby chyba tego tematu: poza utartymi schematami Stawiam na Machulskiego za "Seksmisje", w drugiej kolejnosci Bareja :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Bareja, Piwowski :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 gdyby chodzilo o slask to Kazimierz Kutz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ciekawa koncepcja, ale ja tu jestem od koncepcji :twisted: moze ktos o powazniejszej spusciznie? A co chcesz od Bareji, za to jak wspaniale udawało mu się obnażać i ośmieszać peerel w czasach najcięższej komuny należał mu się nobel, oscar i jeszcze kilka nagród 8) Ja bym na pewno pisał o Barei. Ew. jeszcze Krzysztof Kiślowski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Stanisław Bareja i Sylwester Chęciński jak dla mnie :P za Rozmowy kontrolowane, Misia, Alternatywy 4, Co mi zrobisz jak mnie złapiesz, Poszukiwany poszukiwana, Bruneta wieczorową porą, Nie ma mocnych, Kochaj albo rzuć, Sami swoi Te filmy mogę oglądać codziennie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Bareja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jerzy Gruza za Gulczas, a jak myślisz? :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 machulski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Może Polański? To też Polak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Pasikowski za PSY ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Roman Polański, Krzysztof Kieślowski, Agnieszka Holland, Andrzej Wajda, Stanisław Bareja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Białostoczanin Piostr Krzywiec za "Czerwoną Rewolucję" i "Rok 2384" :D No i jak tylko dorwę "Oko Boga" to już wogóle będzie super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...