kuki83 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Bardzo ciekawa modyfikacja wykonana przez chirurgów, sprawdziłem na sobie i nie polecam, :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 O chryste, co ci/komus sie stalo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Neon ci zainstalowali ??? 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 tymi śrubami cooler Sobie dokręć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Chyba Ty lub ktoś musiał mieć rozgniecioną nogę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 przecie od razu widac ze to rura cieplna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Ja pierd....., jak ja nie lubie takiego czegos ogladac :evil: Ciary na calym ciele !!! Trzabylo ostrzec w topicu !!! Nawet zdjecia z rotten tak na mnie nie dzialaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2002 Ja pierd....., jak ja nie lubie takiego czegos ogladac :evil: Ciary na calym ciele !!! Trzabylo ostrzec w topicu !!! Nawet zdjecia z rotten tak na mnie nie dzialaja. Ten rotten to ochydny jest, ale jeszcze gorsze było jak kiedyś przypadkowo ściągnołem przez Kazee filmik jak podcinali gościowi gardło, myślałem, że się pożygam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 gosc mial zlamana noge z przemieszczeniem (miedzy litera P a koncem zdiecia widac wezszy kawalek kosci) taka rurke sie do kosi pakuje zeby mozna bylo latwo polonczyc i sie kosc dobrze zrosla np moj kumpel mial a sroobke kolano skrecone :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...