zuli007 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Mam A7V266-C (asus na KT266A) Czytałem w internecie że na tym chipsecie można osiągnąć dzielnik 1/5. Mi się nie udało przynajmniej w biosie jak ustawiam FSB to PCI idzie wysoko w górę razem z magistralą. Próbował może ktoś włożyć do niej procka na magistrali 166 ? Bo nie wiem czy opłaca mi sie modować procka (mam niewygodnie dojście do CPU - H2O w kompie). Lub inaczej... Może jest jakiś program do tego celu ? (zmiany dzielnika). Proszę o konkretne odpowiedzi... Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Czekasz na konkretne odpowiedzi, a nie umiałeś nadać wątkowi konkretnego tytułu. Tytuł "Pytanko.,.." jest nieregulaminowy. Zmień go (przycisk "zmień" w poście). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 sorki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 nie sadze by udalo sie osiagnac mnoznik 1/5 mam Epoxa i nie wiem czy to mozliwe mialem asusa a7v266-e i fsb 166 raczej nie udalo mi sie osiagnac (epox fsb200 no problem) mysle ze nie da sie wycisnac tego dzieknika ,trzeba ratowac sie mnoznikiem procka przy mocnym o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Nie wiecie gdzie można znaleźć jakieś info o biosach ? Bo asus wydaje do tej płyty nowe biosy bez opisów.... Najnowszy mam z końca 2003 - w opisie pisze tylko że to beta bios...Na forum znalazłem info ze niektóre płyty odpalają mnożniki dopiero po włożeniu proca z magistralą 166. Chyba druta założe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...