astray Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Dzisiaj przypadkiem na stronce filmweb`u natrafilem na dosc starego bo z 2003r niusa mowiacego o tym ze ma powstac taki film ! Nie wiem czy sprawa byla juz poruszana na forum ale po wpisaniu w szukajce nic takiego nie znalazlem. Macie moze jakies inne info o tym filmie ?? /obsada, jakis trailer/ i co o tym pomysle myslicie ?? Moim zdaniem gdyby film mial klimat i wyglad intra z mechwarrior 2 bylby zaje...fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Nic o tym nie slyszalem, ale jesli film zrobia na takim samym poziomie jak Resident Evil to bedzie naprawde dobry film. A tak opropo czy ma powstac film na podstawie Dooma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Tez jestem bardzo zainteresowany tym filmem ale slyszalem ze ma to byc serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ma byc i film i serial, a tak btw. to budzet filmu wynosi 100mln $ wiec mozna sie spodziewac super efektow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ma byc i film i serial, a tak btw. to budzet filmu wynosi 100mln $ wiec mozna sie spodziewac super efektow ;) Tez o tym słyszałem.Podobno rezyser filmu jest maniakiem Mechwarriora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...