pacian Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Mam jeszcze jeden problem mianowicie napięcie dałem 1,75 system chodzi stabilnie nawet 3 dni bez restartu gram w counter strike pare godzin dziennie i nic się nie dzieje problem polega na tym że gdy włączam 3d marca w momencie testowania procesora 3dmarc się wyłącza czego to może być wina zbyt małe napięcie albo zasilacz nie wyrabia?Dodam że temperatura max w stresie to 62 C normalnie 55C. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacian Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Ustawiłem teraz fsb z 200 na 197 napięcie zostawiłem 1,75 i jest dobrze test robi elegancko czy takienietypowe fsb mogę zostawić i nic się nie będzie działo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 zalezy na jakiej plycie. co do fsb to czasami sie zdarza ze 200 sie wywala ,a np. 201 idzie bez problemu. update1. napisz jaki masz konfig: zasilka ,plyta, ram,karta,cooler na cpu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacian Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Płyte mam MSI Kt6 Delta pamieć ddr 400 mhz,zasilacz standard,coller dziś dałem termacle volcano 10 i max temp.57-58 po prime 95. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 U minie stabilnie system cały czas leci na 196 pamiątki słabe dam na więcej to wcześniej lub później wysypuje system SETI, inne programy tolerują fsb do 200 ale SETI to numer jeden. Temperatury cosik wysokie mój stres to 52C (ostatnio trochęcieplej), dodam tylko że w budzie mam dwa wentyle (in, out). Cooler to Spire WisperRocj IV, polerowany spód obowiązkowo Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...