Skocz do zawartości
jonas

Romet Goldwing - aktualizacja 11.06.2004

Rekomendowane odpowiedzi

J O N A S

MASZ U MNIE SERWIS FREE 8)

PRZYJEZDZAJ DO ARMAR-a - ul. KRASINSKIEGO

JAK BEDZIWESZ W

WAWIEE..........................................................................

.................................................F A Z A :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(z wielkiej literki, ma oznaczac szacuneczek... ale jako ze nie lubisz z wielkiej, to je z malej) jonas jestes bogiem czy kosmicznym chomikiem?? pytales sie jaki motyw dac na tej blaszce w kokpicie.. 2 propozycje:

-powered by RoMet albo

- Twoj avatar:)))

wlasnie moduje kompa butelka po pepsi... udezam w obudowe, moze wyjdzie cos fajnego. a tak w ogole to podkrecilem zarowke, bo przerywala... jestem nadzegarowiczem... szacuneczek ludziu!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] I radyjko bym sobie jakieś dokleił. Miałem już naruchanego walkmana z radiem, ale niechcący sprasowałem go przez przypadkowe postawienie na nim szuflady pełnej makulatury. Ten fakt napełnia mnie goryczą. Nie odczuwa ktoś palącej potrzeby podzielenia się z miłym młodym człowiekiem nieużywanym, zakurzonym i w sumie zbędnym radyjkiem? :>

[...]

jonas pogromco Rometów i innych Tajwanów, odczuwam nieodpartą potrzebę pozbycia się radyjka.

Jest jeden feler, dwa wręcz !

1 - radyjko jest firmowe (kokakola)

2 - radyjko jest onli na słuchawki

3 - bateryjka odmówiła współpracy :(

pozwoliłem sobie portreta szczelić ;)

Dołączona grafika

Jeżeli Ci ten chaszcz odpowiada to jest Twój :-) (może zalepiłbyś nim tą dziurę ?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jawohl. Radio od reeda jest intensywnie molestowane, acz już teraz cienko to widzę. Co rzecz jasna nie wyklucza naruchania innego radia :>

Do tej pory zmieniły się szczególiki typu zeszlifowana na płask tylna lampa i takie tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALE dlaczemu nie ma silnika co by to jeszcze napędzał? :D

Ludzie kochani, czytajcie com napisał, bo ja tylko w małej części dla samego siebie i swego rozdętego ego to piszę. Jużem wspominał o silniku przeca.

Jeszcze w sprawie aktualizacji - będzie jutro, za tydzień, za miesiąc lub za rok. Innymi słowy - jak wymyślę i spłodzę coś wartego zaprezentowania. Nie jest to wszak "nju prodżekt anal king started", terminy nie gonią, pod publiczkę tego nie robię (ergo wielkich fallusów, cycków, katod ze smokiem i innych nonsensów, jakkolwiek zabawnych i widowiskowych, nie będzie), a jak poganiasz cudotwórcę, to dostajesz marne cuda.

To ostatnie to cytat z pewnej książki - kto wie jakiej? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jonas zobacz mój rowar waży 13 kg a twój 25kg ty włogule tym jedziesz

Ja nie mam żadnych bajerów lampek itd. za to mam lekką aluminiową ramę i śmiem nazwać swój rower wymiataczem nie chwaląc się powiem iż jechałem 50km/h na prostej drodze

Dodam jeszcze że mój rower nie jest malutki tylko takich rozmiarów jak twój. Pochwal się ile jechałeś na prostej drodze jonas :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi