Biolog Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 O Boże Dżisas Gad!! Toż to bydlę się uśmiecha normalnie!! jonas - jesteś normalnie lepszy od Powiatowego! Ba, co ja gadam! Nawet od jego narzeczonej! ;-) P.s>Jesteś wielki!!! (ile ważysz?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz Opublikowano 22 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2004 J O N A S MASZ U MNIE SERWIS FREE 8) PRZYJEZDZAJ DO ARMAR-a - ul. KRASINSKIEGO JAK BEDZIWESZ W WAWIEE.......................................................................... .................................................F A Z A :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fastfood Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 (z wielkiej literki, ma oznaczac szacuneczek... ale jako ze nie lubisz z wielkiej, to je z malej) jonas jestes bogiem czy kosmicznym chomikiem?? pytales sie jaki motyw dac na tej blaszce w kokpicie.. 2 propozycje: -powered by RoMet albo - Twoj avatar:))) wlasnie moduje kompa butelka po pepsi... udezam w obudowe, moze wyjdzie cos fajnego. a tak w ogole to podkrecilem zarowke, bo przerywala... jestem nadzegarowiczem... szacuneczek ludziu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 [...] I radyjko bym sobie jakieś dokleił. Miałem już naruchanego walkmana z radiem, ale niechcący sprasowałem go przez przypadkowe postawienie na nim szuflady pełnej makulatury. Ten fakt napełnia mnie goryczą. Nie odczuwa ktoś palącej potrzeby podzielenia się z miłym młodym człowiekiem nieużywanym, zakurzonym i w sumie zbędnym radyjkiem? :> [...] jonas pogromco Rometów i innych Tajwanów, odczuwam nieodpartą potrzebę pozbycia się radyjka. Jest jeden feler, dwa wręcz ! 1 - radyjko jest firmowe (kokakola) 2 - radyjko jest onli na słuchawki 3 - bateryjka odmówiła współpracy :( pozwoliłem sobie portreta szczelić ;) Jeżeli Ci ten chaszcz odpowiada to jest Twój :-) (może zalepiłbyś nim tą dziurę ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 chyba Pepsi Cola :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 ; > jonas... zainstaluj jeszcze to: http://allegro.pl/show_item.php?item=27444078 a wygrasz casting do filmu "Szybcy się wściekli 8 i 1/2" :D heheh Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Precz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 chyba Pepsi Cola :P A nie, bo ta była z kokom :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 to jest extra rower :D sory romet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 czy beda jeszcze jakies aktualizacje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jawohl. Radio od reeda jest intensywnie molestowane, acz już teraz cienko to widzę. Co rzecz jasna nie wyklucza naruchania innego radia :> Do tej pory zmieniły się szczególiki typu zeszlifowana na płask tylna lampa i takie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 JA mam do tego roweru TYLKO 2 ale.... ALE dlaczemu nie ma ekspresu do kawy? ALE dlaczemu nie ma silnika co by to jeszcze napędzał? :D AAaaaaaaaaaaaaaaaa zajebioza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 ALE dlaczemu nie ma silnika co by to jeszcze napędzał? :DLudzie kochani, czytajcie com napisał, bo ja tylko w małej części dla samego siebie i swego rozdętego ego to piszę. Jużem wspominał o silniku przeca. Jeszcze w sprawie aktualizacji - będzie jutro, za tydzień, za miesiąc lub za rok. Innymi słowy - jak wymyślę i spłodzę coś wartego zaprezentowania. Nie jest to wszak "nju prodżekt anal king started", terminy nie gonią, pod publiczkę tego nie robię (ergo wielkich fallusów, cycków, katod ze smokiem i innych nonsensów, jakkolwiek zabawnych i widowiskowych, nie będzie), a jak poganiasz cudotwórcę, to dostajesz marne cuda. To ostatnie to cytat z pewnej książki - kto wie jakiej? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Jonas zobacz mój rowar waży 13 kg a twój 25kg ty włogule tym jedziesz Ja nie mam żadnych bajerów lampek itd. za to mam lekką aluminiową ramę i śmiem nazwać swój rower wymiataczem nie chwaląc się powiem iż jechałem 50km/h na prostej drodze Dodam jeszcze że mój rower nie jest malutki tylko takich rozmiarów jak twój. Pochwal się ile jechałeś na prostej drodze jonas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 A bo ja wiem, mniej więcej 40 km/h, ze wskazaniem na mniej. Cóż, kolarzówka to z tego nigdy nie była i nie będzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...