adam_M Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 mam pytanko jak sie powtarzam to prosze zamknac temat ale wczesniej rzucic jakies odniesienie gdzie tego szukac ;] jak kreci sie powyższa karta poszedłem z400/600 3300 mark03 na 450/700 3800 mark03 powyzej 455 na rdzeniu artefakty sie pojawiają w markach powyzej 470 reset pamieci idzie krecic do 700 jak dałem 702 to zwis dodam ze mam oryginalne chłodzenie a karta przed jak i po oc średnio ciepła ... czy zmiana chłodzenia coś daje ?? jeśli tak prosze o jakieś zalecenia co na proc eventualnie jakie radiatory na pamieci .. i jakiego maxymalnego wzrostu OC i wydajnosci można sie spodziewac .. ps .. teraz nie mam za bardzo czasu wiec wieczorkiem zerkne dokładnie jakie pamieci siedzą na niej i dam cynk .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 U mnie loozik chodzi sobie na tym co jest w podpisie :D Pamiątka: SAMSUNG ale niestety 3.3 :( Co do samej karty uważam za całkiem całkiem ale wąskim gardziołkiem stają się te 4 potoki, 128 BIT i VOLT z AGP :( Szukam kupca na nią w cenie ok. 780 zl i sie przesiadam na 9800SE@PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jesli sie nie grzeje to nie zmieniaj chłodzenia.Ja też tak mam - po prostu za mało Voltów jest ustawione na grafie i więcej nie poleci (no może o kilka MHz).Ja zmieniłem standardowe chłodzenie na Revolteka Blue i nic to nie dało prócz tego ze GPU jest zimny :? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...