YouzeQ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Chciałbym wyciąć w bocznej pokrywie otwory na wentylator 120 wiem ze można takie coś zrobić np dremelkiem i małą piłką tarczową, ale na narzędziach się nie znam. Jak by ktoś mógł podać jakieś konkretne rozwiązanie (np firma, średnica i rodzaj ostrza) to byłbym wdzięczny. Oczywiście nie chciałbym kupować najdroższego rozwiązania, ale nie chcę też żeby w trakcie wycinania pogięło mnie ze złości. PS Mam dostęp do narzędzi typu: wiertarka, szlifierka, kontówka, piła łańcuchowa ale to chyba zbyt brutalne rozwiązania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothic Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Rozumiem ze chodzi Ci o okragly otwor, pomijajac dokladne obrysowanie i wyznaczenie wycinanego punktu to najpierw nawiercalem wiertarka po wytyczonej lini (akurat mialem stojak do wiertarki wiec nie bylo to az takie trunde ale z reki moze byc gorzej) utworzy Ci to cos podobnego do bokow zanczka pocztowego :) wiec trzeba to bylo wyrownac szlifierka katowa, pozniej tylko dokladnie pilnikiem i papierem sciernym i bylo gotowe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 http://linuxpl.com/~ghazi/forum/viewtopic.php?t=41 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YouzeQ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Wielkie dzięki za odpowiedzi, jak by ktoś miał ten sam problem to polecam link. Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś dodatkowe metody to proszę się nie krępować i dopisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Check this OuT CLOSE!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ============ zgłaszasz temat a sam łamiesz regulamin - na przyszlość zastanów sie co robisz ... 9. Powstrzymywać się od zamieszczania postów nic niewnoszących do dyskusji, np. o treści "lol", "zgadzam się w pełni z przedmówcą", oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego uczestnika forum. Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej). jakoś nie widac u ciebie żadnych przydatnych linków ... Edited by GNZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 rumun_666 niewiem czemu podnieciło? :? cię wstawienie linka do szukaj :? doczytaj lepiej i wstawiaj linki konkretne! Miłego dnia! Pozdro Mario Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...