Yasiu22 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja mam Omegi 4.2 do mojego R9600PRO i nie ma z nimi żadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mido007 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Juz sie sciaga 4.2 jak nie pojdzie wszytsko Wam opisze co sie dzialo musi pojsc MAM NADZIEJE ZE MI POMOZECIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mido007 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Instaluje instaluj potem pojawia sie Finsh kilka i pyta sie czy kontynuwac cos pojawia sie takie czerwone tlo podobne do tego jakie pojawia sie po odlaeniu plytki dolaczenj do karty i pisze tam takie cos Blad wyodrebniania plików obslugi, System nie moze odnalezc okreslonej sciezki mozna nacisnac ok i sie konczy wszytsko sa poinstalowane skladniki wszytsko tylko nie wiem czy same stery sie zainstalowaly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mido007 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 I co Wy na to bo mi naprawde nie jest do smiechu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 I co Wy na to bo mi naprawde nie jest do smiechu :( i dalej ci nie bedzie do smiechu jak nie zaczniesz uzywac "zmień" wogule to ciekawy topic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 I co Wy na to bo mi naprawde nie jest do smiechu :( format c: dobry na wszelkie kłopoty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mido007 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ale probowalem juz tego na nowiutkim czystym XP i to samo dalej jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Instaluje instaluj potem pojawia sie Finsh kilka i pyta sie czy kontynuwac cos pojawia sie takie czerwone tlo podobne do tego jakie pojawia sie po odlaeniu plytki dolaczenj do karty i pisze tam takie cos Blad wyodrebniania plików obslugi, System nie moze odnalezc okreslonej sciezki mozna nacisnac ok i sie konczy wszytsko sa poinstalowane skladniki wszytsko tylko nie wiem czy same stery sie zainstalowaly :D A wiec tak zainstalowałes tylko programy z Omeg a to czerwone tło to dopiero sa stery(tzn.od tego momętu zaczynasz instalowac stery).I tak jak dla mnie to mozesz miec albo cos z Win albo stery sa uwalone. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Instaluje instaluj potem pojawia sie Finsh kilka i pyta sie czy kontynuwac cos pojawia sie takie czerwone tlo podobne do tego jakie pojawia sie po odlaeniu plytki dolaczenj do karty i pisze tam takie cos Blad wyodrebniania plików obslugi, System nie moze odnalezc okreslonej sciezki mozna nacisnac ok i sie konczy wszytsko sa poinstalowane skladniki wszytsko tylko nie wiem czy same stery sie zainstalowaly :D A wiec tak zainstalowałes tylko programy z Omeg a to czerwone tło to dopiero sa stery(tzn.od tego momętu zaczynasz instalowac stery).I tak jak dla mnie to mozesz miec albo cos z Win albo stery sa uwalone. :? Coś raczej ma z win :? Spróbuj odpalić NFS:U na sterach z płyty a tak w ogóle to coś musiałeś namieszać - pościągaj jeszcze z innych źródeł może to coś pomoże, zobacz w menadżerze urządzeń co masz zainstalowane w miejscu gdzie powinna być grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mido007 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No nie wiem zeby za kzadym razem to samo ... Poiberalem Omegi z naprawde roznych zrodel ... Windows no coz ... Nie wiem byc moze ... Co mam zrobic teraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 1.Format c: 2.Winda + ewentualnie aktualizacje (zebys jakiegos syfu z netu na dzien dobry nie sciagnal) 3.Stery do Mobo 4.Stery do grafy (te z plyty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Uwżam że FORMAT C: rozwiąże wszystko :D Z tego co tu widać to sądze że jakiś virus maczał w tym palce. Przeleć HDD skanerkiem...........może się mylę PS. Osobiście Mam SAPPHIRE RADEON 9600PRO@XT i nie mam żadnych zwałek na OMEGach 4.4 i wydają się one najbardziej zoptymalizowane. Przynajmniej nic nie wychwyciłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jedyne co Cię ratuje to zdjąć wszystkie partycje i zainstalować od nowa! Miałem podobny problem: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=67437 To jest chyba jakiś wirus tylko żaden antyvir go nie wykrył. Zdjąłem partycje c, sformatowałem i to samo. Dopiero jak zdjąłem wszystkie partycje i zainstalowałem wszystko od nowa to rozwiązało mój problem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...