DrastiC Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No, więc tak... Spróbuje szybko przedstawić, o co mi chodzi. Ustawiłem sobie na główną stronę Tweak'a żeby szybciej i bez dodatkowych zabaw zaglądać na forum... a tu pewnego dnia(czyli dzisiaj) wwaliło mi się jakieś badziewie (czyli inna strona główna) no i żadnym sposobem nie da się tego wywalić. Nawet jak zmienie strone to po restarcie wraca ta sama głupia angielska wyszukiwarka "coolsearch" Jak by ktoś wiedział co z tym zrobić to porszę o informacje. Z góry dziękuje za pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 wywal smieci ad-aware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 CWshredder. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ad-aware uczyni cie szczesliwym :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...