mschu Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jak w tytule czy karta GeForce4 mx420 64Mb DDR ULTRA prolinka wstanie po przeflaszowaniu biosa z mx440 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 chyba tak , ale czy jest sens?? przecież karty te różnią sie tylko troche taktowaniem :roll: pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja bym jednak nie próbował takich operacji... bo niestety może nie wyjść 8) a podkręcić se możesz softowo i bedzie to samo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja mysle ze wstanie ,tylko czy jest sens nie lepiej dac jakies dobre chlodzenie i krecic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jak w tytule czy karta GeForce4 mx420 64Mb DDR ULTRA prolinka wstanie po przeflaszowaniu biosa z mx440 ?? Z tego co wiem to MX420 jest z SDRAM'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codeveronica Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 my z kumplem kombinowalismy z przegraniem biosa z mojego 440 do jego 420 ale sie wysypywal ze nie odpowiada mu chip i nie flaszowal.moim zdanie nie ma sensu kumplowi sie pamiec kreci z 333 na 520 a ma taka wersje jak ty.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rzeznik_2236 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Odnośnie wgrywania BIOSu od innej karty, to wie ktoś może, z jakimi parametrami uruchomić NVFLASH, żeby nie zgłaszał błędów? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69687 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...