Działo Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Pare dni temu w jednym z sklepów komputerowych zuwazylem wiatraka Arctica podświetlanego z reczną regulacją obrotów, kosztował 25 zł troche mnie to zaciekawiło, przychodze do domu podłanczam i SZOK fajne świeci, cicy. Lepszy od mojego revaluatea, lece na drugi dzień czy koleś nie ma tego więcej niestety sam chyba nie wie skad go. Szukałem w polowie polskiego ineta i znalazłem tylko zwykłe bez ledów POMOCY! Czy ktoś je w jakimś wysyłkowym sklepie widział i czy 25 zl to ich normalna cena ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23531050 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=23531050 pzdr Gość na dodatek jest bardzo solidny. Szybko sprawnie i bezproblemowo. Zakupiłem u niego 2 radiatory arctica i ze 4 wentyle 80tki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja kupowalem u niego 2 takie wiatraczki o ktorych piszesz i podobnie jak kolega - szybko, s prawnie i bezproblemowo :) Polecam aukcje u tego kolesia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 100% pozytywnych komentarzy AAB ... nic dodać. Kupiłem 2 wentyle (jeden świecący) + chłodzenie na AMD (swiecacy z regulacja na sledziu) i chodzi super. Teraz przymierzam sie do zakupu VGA Silencer bo grafika wyje najgłośniej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nive11en Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Czy w tych wentylach Arctica jak sie je da na 5V lub 7V diody nadal dzialaja? A co myslicie o tych wentylatorkach http://www.allegro.pl/show_item.php?item=24359275 ? (od Tracer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 akurat w tych wentylach z diodami masz przełącznik regulujący prędkość obrotów... więc po co 5V i 7V ?? Na low jest niesłyszalny (chyba 14dB jeśli dobrze pamiętam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Tamta aukcja już zakończona :( Czy ktoś wie, gdzie jeszcze można takie dostać? Nie zależy mi na diodach, tylko na tym, że z danych technicznych wynika, że jest lepszy niż "arctic cooling fan pro tc". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koola Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Tamta aukcja już zakończona :( Czy ktoś wie, gdzie jeszcze można takie dostać? Nie zależy mi na diodach, tylko na tym, że z danych technicznych wynika, że jest lepszy niż "arctic cooling fan pro tc". http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...php?uid=1197970 - o to Ci chodzi ?? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Dzięki! muszę troche poćwiczyć szukanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Jeśli masz problemy ze znalezieniem aukcji z tymi wentylkami to przez szukaj na Allegro znajdź sobie użytkownika _AAB_ ma te wentyle stale w ofercie, bo jak wyczytać można na jego stronie "O mnie" jest przedstawicielem Arctica czy dystrybutorem - jakoś tak ;-) pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...