Slayer Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 No to cisza przed burzą. Rezerwuję sobie nockę z soboty na niedzielę. Golota pewnie znowu da popis swoich umiejętności w sprincie do szatni ewentualnie będzie molestował swojego kolegę na ringu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 e tam :> na jutro juz kupione napoje ludzie sproszeni :> bedzie sie dzialo oj bedzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zobaczymy jutro ;] Trzymamy kciuki. Juz napoje kupione ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 z tego co mówili to cała gala ma się zacząć o 2 ale Gołota będzie walczył gdzieś 4-5 więc można się najpierw dobrze wyspać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 z tego co mówili to cała gala ma się zacząć o 2 ale Gołota będzie walczył gdzieś 4-5 więc można się najpierw dobrze wyspać :) taaa i znowu wyjde na chwile do kibla, wróce i będzie koniec walki :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 a ja na urodziny ide do kumpeli ... spie u niej wiec nie wiem czy do 4 rano wytrzymam bo zapowiada sie ostro ;) ale nic straconego - bedzie powtorka w tele-expresie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 a ja na urodziny ide do kumpeli ... spie u niej wiec nie wiem czy do 4 rano wytrzymam bo zapowiada sie ostro ;) ale nic straconego - bedzie powtorka w tele-expresie :P Całej "walki" mam nadzieję !? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
primo128 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Myślę że będzie dobrze chyba że Gołota da znowu drapaka i wtedy znowu najemy się wstydu albo całą walkę obejżymy w expresie sportowym. No ale kciuki z Andrew :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Don King już zadba, żeby było show :D Jeżeli walka będzie dobra, to wtedy Don znowu wystawi dwóch od siebie i biznesik się kręci. Endriu Miszczo!!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 andrju golota golota golota golota !!! @reed - pewnie ze calej ;) z repleyami i przedstawianiem rywali - nie wiem tylko czy wazenie jeszcze wcisna miedzi pogode a sierockiego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 "Asfalt" nie ma szans ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 don king nie pozwoli zeby walka skonczyla sie w ciagu pierwszej rundy- show must go on, no nie? cos czuje ze on chce z goloty zrobic mistrza by zarobic jeszcze na walce rewanzowej,a potem mozna polaczka odeslac na emeryture. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ucieknie po 20 sekundach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 a ja na urodziny ide do kumpeli ... spie u niej wiec nie wiem czy do 4 rano wytrzymam bo zapowiada sie ostro ;) ale nic straconego - bedzie powtorka w tele-expresie :P Równiez ide na urodzinki, ale dzisiaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ja wlasciwie nie mam swojego idola,ale zapowiada sie ciekawa walka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ucieknie po 20 sekundach. Pesymista :twisted: ja wlasciwie nie mam swojego idola,ale zapowiada sie ciekawa walka ;) Raczej faworyta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja bym juz przyjmowal zaklady. Co pierwsze padnie :> ucho czy nos :] A tego, asfalta trenuje jego wlasny ojciec? Bo tak cos slyszalem dzisiaj w budzie. No nic, trzymamy kciuki - swoje i cudze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Przeciwnik Goloty pewnie ma cos czego on nie ma :) - mozg :) bo ten goloty pewnie jest juz troche "wybity" hyh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 o ktorej to leci na zywo?? i czy to bedzie transmitowala siec HBO czy inna jak sie nazywa ta gala bokserska co bedzie (rozumiem ze inne walki tez beda) btw. Niezapominajcie ze Golota musi to wygrac, jak nie to praktycznie z nim jest koniec, wiec ja bym sie spodziewal niespodzianki, niezapominajcie takze kto go trenuje (podobno ktos znany) niezapominajcie takze ze wiekszosc walk o cos duzego jest ustalona (przyklad Michalczewski, Kliczko (nie wiem czy dobrze to napisalem)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Godzina 2:30 TVN Walkę o mistrzostwo świata wagi ciężkiej IBF stoczą Andrzej Gołota i Chris Byrd. W Madison Square Garden odbędą się również dwie walki o mistrzostwo świata organizacji WBA. W kategorii ciężkiej John Ruitz zmierzy się z Fresem Oquendo. W kategorii półciężkiej pojedynek stoczą Amerykanin Jose Antonio Rivery i Ricardo Mayorga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja obstawiam ze walka zakonczy sie tak jak ostatnia walka Włodarczyka tyle ze tym razem Polak bedzie leżał na ringu... taka jest prawda ;) (protestuje przeciw nazywaniu Byrd'a asfaltem itp!!) Co prawda Byrd nie dysponuje nakautujacym udezeniem ale jednak polak ma szklana szczeke (na moj gust - i moze bac sie podniesc bo ma problemy z psyha :) ) Zwykle wieze w Polakow ale tym razem uwazam ze nie bedzie kolorowo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ...niezapominajcie takze kto go trenuje (podobno ktos znany)... Lodowa to jego trener :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Lodowa ( chyba, ze chodzi o Lodową - dobre, bo polskie ;) :lol: )to nie jest jego trener już ze 2 lata. Teraz go trenuje jakiś Amerykanin- żeby nie oszukać- taki "mieszaniec" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja ostatnio spóźniłem się na Diablo 5 minut. Jak się okazało było po walce... jak w skeczy Dańca :D Ale ja jestem głupim optymistą i zawsze wierzę w naszych, czy to piłkarze, czy "laskarze" ;):D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 A ja za tydzień wybieram się na galę boksu w D.G. na walkę Zegana o mistrzostwo świata. Jestem bardzo ciekawy jak to wszystko wygląda live 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 A ja za tydzień wybieram się na galę boksu w D.G. na walkę Zegana o mistrzostwo świata. Jestem bardzo ciekawy jak to wszystko wygląda live 8)qrcze tez moze wpadne niewiesz czy bilety jeszcze są i po lie ?? aco sie tyczy walki licza sie tylko$ a don już łapki zaciera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 http://sport.onet.pl/901668,wiadomosci.html 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Imho pierwszą wygra... Rewanż przeje... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Przypomniał mi się komentarz jednego z forumowiczów na temat gołoty(niewiem tylko kto to powiedział dokłądnie); "całą walkę obejrzymy w teleexpresie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 A ja za tydzień wybieram się na galę boksu w D.G. na walkę Zegana o mistrzostwo świata. Jestem bardzo ciekawy jak to wszystko wygląda live 8) Kurde, dlaczego to tak daleko ode mnie (Lublin) :evil: Weź kucyk koszulkę tweak.pl (a co - niech wiedzą że my nie byle kto :lol: ) napierdzielaj fotki i zdaj relację :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...