Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 melduje sie :D i czekam z niecierpliwoscia. Endrju wyjdzie dopiero okolo 5 :/ ale co mi tam bede czekal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No Andrzej. Jak nie będzie powtórki w teleexpresie to już będzie coś :) Po cichu licze, ze Endrju coś pokaże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Też jestem, ale jeszcze trochę czasu - sprawdzimy obecność po 2:30 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jeszcze 1h i 10min do rozpoczacia gali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrancEaddict Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ja juz sie przygotowywuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ide jakieś żarełko i chlanie przyszykować :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Śledziki obowiązkowo :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jednak nie wytrzymam, nie powinienem dopijać tej wódy :D Teraz strasznie mi się "oczka lepią" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja ciagle na posterunku, chodz oczka jzu ledwo ledwo daj rade ale mysle ze zimny browarek zmieni to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kurde, przetrzymałem kryzys :D Tylko żeby zamiast "Renegata" coś innego dali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jakis erotyk co nie :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 OBECNY !! :) 3mamy kciuki za Andrzeja :), spadam przed tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wlasnie sie zaczyna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Don ściemnia teraz :D:D:D hehehe ten to ma gadane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Heh, a ja mam TV Tuner i mogę się przełączać między forum a ringiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a ja mam TV kolo monitora :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a ja mam TV kolo monitora :P Ja też :D EDIT: płatki z zimnym mlekiem stawiają na nogi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Gdybym miał płatki i mleko to bym spróbował ;) To poszli.... ja jestem pełen wiary. Nie wiem dlaczego, ale coś mi mówi że warto czekać. Być może znów stanie się modny kawałek Kazika "Andrzej Gołota" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 eh czas na przekaske :P a walka dopiero okolo 5 :| Ciezko bedzie :] ale damy rade :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 :arrow: super.. musimy czekac jeszcze ok. 2h. ide sie chyba zdrzemnac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie radze. A jak zaśpisz?? Lepiej się przemęczyć. Przynajmniej ja bym nie wstał :). A co do przekąski to dobry pomysł. I zdrowy, na 2h przed snem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja tam ciagle czekam, wnerwilem sie tylko gdy o 3:00 powiedzieli ze do walki wieczoru jeszcze 2 godziny... zrobilem sobie zapas kawy. ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Coś mało nas zostało, reszta poszła spać. "Kibice".... :> :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja się nakofeinowałem i popijam jeszcze kolę. Hehe, chłopcy fajnie walczyli na początku, ale się troszki zasapali chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja jestem. Własnie oglądam reklamówke "Oczu szeroko zamkniętych" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Obecny :D Nawet fajna ta walka była a redaktor powiedział własnie "pedał"(cytując) :D Ktoś poleci :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jakos jeden sie kładzie na drugiego... Nie podoba mi się ta walka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zostało już nas 12stu, z czego 7 gości :) ENDRJU, ENDRJU!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Hmm dobrze widzialem, ze po tych dwoch co teraz walcza bedzie jeszcze jedna para i dopiero Endrju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Siedzę od 2 godziny przed TV i czekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...