kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dokładnie. Ta się skończy, następna i dopiero walka wieczoru :D Wytrzymamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Żebym wiedział, to bym spał do 5 ech...... :| PS- u mnie już prawie świta 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ludki jaki mam w<span style="color:red;">[ciach!]</span>ix jestem sobie w Ny mialem isc na ta walke ( no ale robota itd ) wiec postanowilem obejrzec walke w TV wlaczam Tv i co widze wake moge obejrzec ale za 39,90 USD w TV!!! Wiec pozostaje mi radyjko internetowe jakies i nasluchiwcac relacji jak tam nasz Andrew daje sobie rade! A jeszcze wracajac do tych 39,90 to torche bym zaryzykowal wydac ta kase bo moze Andrew sie cos znow odwidzi i koniec bedzie po 1 czy 2 rundzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No ja tez bym spal do 5 i luz a tak to kurde no. : P Dobrze ze to niedziela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Moze padna wczesniej to bedzie szybciej. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ci wcześniejsi paśc nie chcieli, i Ci też coś kiepskawo. Siakieś wyrównane te walki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 To bedzie szczyt chyba jak jednego wieczoru 4 walki beda trwaly po 12 rund. ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 oż..jak tak dalej pójdzie, to do 6 będę czekał :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No na pewno tak bedzie, bo ta nastepna zacznie sie cos kolo 5:10 i jak znow 12 rund to bedzie kolo 6. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kurna to można było spokojnie spać do tej 5:30, a tak wstane koło 15 pewnie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jezu.....jeszcze jacyś meksykanie....zaraz chyba pójdę spać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 u mnie tez za ogladanie trzeba placic a wiec nie ogladam bo nie ma jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 My mamy na TVN i teoretycznie nie musimy płacić. W zamian za to musimy ślęczęć do 6 nad ranem. Wrrrrrrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja tam olewam ,ide spac. jutro obejze sobie teleexpres :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja tam olewam ,ide spac. jutro obejze sobie teleexpres :D Teraz to chłopie dałeś. Tyle czekać i zrezygnować tuż przed walką? Nie uciekaj z ringu jak niegdyś nasz dzisiejszy bohater :) UPDATE: Komentator jest boski!!! "Zagubiony jak skarpetka nie do pary". Jaka metafora :lol::D:lol::D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 I'm still here! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 oho a tutaj komus zle zegar dziala. ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 U mnie już świta. Coraz jaśniej. Jak tak dalej pójdzie to zacznie się znowu robić ciemno a Endrju będzie się rozgrzewał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jestem - chłopaki wywołujemy Andżeja Miszcza :D :!: (po walce nawet nie będzie mi się chciało włazić na forum i pisać :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 napiszcie mi kto wygral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Spoko jeszcze z 50 minut do rozpoczecia walki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nic z tego nie będzie, Kolejny długi tasiemiec bez nokautu. Ten niedźwiedź Ruiz nie da rady go znokautować. :| A do tego ma w teamie Wałęsę (identyczne wąsy :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 teraz, gdy to pisze, to walczą dwaj goście z porto rico...... i żygać mi się chce jak na nich patrze. OMG co za lameriada, skad oni ich wzieli..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Spoko 6 runda jeszcze troche i bedzie endrju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A oni się zastanawiali czy walka Endrju czy ta ma być walką wieczoru. Organizator chyba by z torbami poszedł gdyby to miała być "najlepsza" walka. I któryś z nich ma być mistrzem świata. Tak jest. BULLSHIT! Buahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jeszcze troche,potem Rylik ze swoimi paskami,potem krótki konkurs,krótkie reklamy,krótka rozmowa,krótkie przedstawienie i .....krótka walka.Byrd padnie w 3 rundzie. P.S Wyślij SMS-a pod numer 7284 o treści BOKS,do wygrania 1000$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A niech mi tylko padnie w 3 rundzie ma byc z 5 conajmniej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Wyślij mi 10$ a ja za Ciebie wysle smsa ;) Ale możesz więcej wysłać! :) Odwala mi jak patrze na tą "pseudo" walkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Dobra, złazić z ringu. ENDRJU KING!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...