Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Koniec to ja ide spac ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 troszki za pozno zaczal atakowac zaraz werdykt ale chyba wiadomo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 REMIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 remis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Remis tT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 REMIS!!!!!!!!!!!!!! ja jestem pod wrażeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ANDRZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! REMIS!!!!!! O_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Wiadomo było od początku ;) Pochwalić chciałbym komentatorów dzięki którym uśmiałem się bardzo. Życzę Wam i sobie miłego dnia - 7:13 :lol: Remis, a Don wystawi rewanż i będzie kaska niezła :/ Wiedziałem że będzie jakiś przekręt :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ide spać. Warto było czekać bo rzeczywiście to była walka wieczoru. Andrew jesteś niezły!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ile bylo w profesjonalu na remis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Walka byla dobra i faktycznie wyrownana. Dobrze ze nie bylo przekretu jak z Tigerem. Przeciwnik szybki jak cholera, nie dziwie sie ze "Endriu" nie mogl go dopasc. W kazdym razie milo bylo popatrzec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ile bylo w profesjonalu na remis? dobre pytanie.. ale pewnie sporo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No i po walce.... SPRAWIEDLIWY REMIS. EDIT: Aczkolwiek po dłuższym namyśle uważam, że ta walka była ustawiona 8) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ogladalem cala gale ;] przy browcach. Myslalem ze sie nie doczekam do walki wieczoru. Teraz mnie troche suszy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Pierwszy :> Naszczescie zapuscilem nagrywanie na kompie i tera zobie obacze ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 qrna od poczatku gali siedzialem i ogladalem tych blaznow ;) czekalem na mega andriu i co i boksowal dobrze, tylko qrna to nie szachy, zeby byl remis :D dla mnie bezsensu ;), ale czekamy na rewazn ;] stawaim, ze golota znokautuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Po pierwsze znowu chcialbym upomniec pana speedy'iego - lamiesz regulamin ENDRJU, zabij asfalta!!! Po 2 ustawilem sobie budzik na 02-30 wlaczylem oczywiscie walk jeszcze nie bylo o dziwo usnalem zanim co kolwiek ktokolwiek zaczal sie bic :) - nie zaluje ze usnalem bo jestem wyspany a walka widze zaczla sie przed siodma ;) Ogolnie nawet nie wiem czy mam ochote o 12 ogladac powtorke - jakby byl nokaut to bym obejzal a tak to kij im w oko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no jak myśałem DON by nie przpuscił takiej okazji do zarobienia grubych $ ... kiedy rewanż ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Myślę że walka owszem była wyrównana, ale zazwyczaj w takich przypadkach tytuł przypada obrońcy i gospodarzowi. Ale jak słusznie zauważyliście dla Dona następna walka to dopiero będzie sukces medialny. Będą się zabijać aby z nim kontrakt podpisać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snooki Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ile bylo w profesjonalu na remis? dobre pytanie.. ale pewnie sporo... nie wiem jak w profesionalu , ale w STS było 26 zeta!!!! teraz z perspektywy czasu mysle że można było postawic 100 na remis i było by dziś do wyjęcia ok 2600 :-))) ..nawet te 10 zł postawić tylio na tą walke że będzie remis :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 IMO przekret jak nie wiem :? 1. bukmacherzy skasowali mega krocie - rzadko kto remisy obstawia - moze odpalili cos dla kazdego z sedziow ;) 2. don king ma zapewniony kolejny show i kase w rewanzu 3. golota po takim "come-back" nie mogl wygrac pasa - takie rzeczy to tylko sie dziaja w "rocky'm" 4. nie chcieli by byrd byl poszkodowany i stracil pas wiec dali remis kazdy jest zadowolony - druga walka w rewanzu dopiero okaze kto jest lepszy obiektywnie patrzac - byrd bawil sie z andrju jak chcial - niestety byl szybszy, zwinniejszy i bardziej "gibki" ... wlasnie ogladam powtorke w tvn - wczoraj przy walce o 5 rano otwieralem jeszcze z kumplem flaszke :lol: ledwo co widze na oczy bo tyle co do domu wszedlem - skonczy sie replay i ide spac :P ok koniec recenzji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 3. golota po takim "come-back" nie mogl wygrac pasa - takie rzeczy to tylko sie dziaja w "rocky'm" 4. nie chcieli by byrd byl poszkodowany i stracil pas wiec dali remis nie oglądałem, ale takie cuś tylko odpycha mnie od oglądania walki rewanzowej... Sędziowie zaczynają dawać punkty jak w łyżwiarstwie figurowym... Wiadomo kto wygra i już, a pamiętacie ostatnią walkę Michalczewskiego??? Polak wygrać ma w USA z amerykaninem??? w życiu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No i w TVN powtórka. Remis jak najbardziej zasłuzony, bo jak zobaczyłem 40 sekund przed końcem 12 rundy jak Andrzej się chwiał i dosłownie tulił się, żeby wytrzymać te ostatnie sekundy, to juz myślałem, że będzie z Andrzeja K.O. :( Jak był gong to aż na liny się położył- on już poprostu ostatkami sił walczył, ale DAŁ RADY!!! ANDRZEJ !!!!!!! DZIĘKUJEMY!!!!!!!! :) PS- w moim odczuciu Andrzej mimo mniejszej szybkości był leprzy. Z twarzy dla czarnego zrobił miazgę, a sam zrobił się tylko trochę czerwony :oops: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A i walka tego mniejszego ( niby były kulturysta) z wyższym afroamerykaninem- kto wygrał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 IMO przekret jak nie wiem :? 1. bukmacherzy skasowali mega krocie - rzadko kto remisy obstawia - moze odpalili cos dla kazdego z sedziow ;) 2. don king ma zapewniony kolejny show i kase w rewanzu 3. golota po takim "come-back" nie mogl wygrac pasa - takie rzeczy to tylko sie dziaja w "rocky'm" 4. nie chcieli by byrd byl poszkodowany i stracil pas wiec dali remis kazdy jest zadowolony - druga walka w rewanzu dopiero okaze kto jest lepszy obiektywnie patrzac - byrd bawil sie z andrju jak chcial - niestety byl szybszy, zwinniejszy i bardziej "gibki" ... wlasnie ogladam powtorke w tvn - wczoraj przy walce o 5 rano otwieralem jeszcze z kumplem flaszke :lol: ledwo co widze na oczy bo tyle co do domu wszedlem - skonczy sie replay i ide spac :P ok koniec recenzji. Eeee co ty gadasz. Jaki przekret ? Duzo ludzi ocenilo na remis ta wlasnie walke. Wedlug amerykanskiej strony www Fightnews punktacja powinna wygladac tak: 116:112 dla Andrzeja. Wg. agencji prasowej 114:114, mysle wiec ze wynik byl uczciwy i zadnych przekretow nie bylo. Zwazywszy na to, ze Gołota mial w planach walke z kim innym, i jego przygotowanie nie bylo 100% pod Byrda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 chodzilo mi o to ze kazdy inny wynik to bylaby sensacja ... patrz p.3 i p.4 z tego co napisalem oczywiscie to tylko moje zdanie. golota przegrac nie mogl bo pozegnalby sie z boksem - wygrac tez mu nie dali bo po takim come-back to by byla za duza sensacja vide "rocky 16". takie mam odczucie - ale jezeli chodzi o sam przebieg walki to bylo ciezko wylonic zwyciezce - obawialem sie ze byrd jako master wygra to na punkty. choc niekoniecznie bo michalczewskiemu mistrzowi wygrac tak nie dali ... echhhh popierzone to wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 chodzilo mi o to ze kazdy inny wynik to bylaby sensacja ... patrz p.3 i p.4 z tego co napisalem oczywiscie to tylko moje zdanie. golota przegrac nie mogl bo pozegnalby sie z boksem - wygrac tez mu nie dali bo po takim come-back to by byla za duza sensacja vide "rocky 16". takie mam odczucie - ale jezeli chodzi o sam przebieg walki to bylo ciezko wylonic zwyciezce - obawialem sie ze byrd jako master wygra to na punkty. choc niekoniecznie bo michalczewskiemu mistrzowi wygrac tak nie dali ... echhhh popierzone to wszystko :) GNZ uważam tak samo, Byrd z naszym praktycznie robił co chciał, teraz King dopiero zrobi kasę :/ (jak ktoś oglądał film biograficzny Don King: Król boksu, to wie co mam na myśli). Widziałem że to był jeden wielki przekręt - szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Owszem walka może była momentami wyrównana, ale jak już wspomniałem w takich warunkach wygrywa mistrz albo gospodarz (czyli Byrd we własnej osobie). Ciekawe ile Don King od bukmacherów wyciągnął. Ech, ten "zawodowy" boks :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zobaczymy jak wypadnie rewanz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 chodzilo mi o to ze kazdy inny wynik to bylaby sensacja ... patrz p.3 i p.4 z tego co napisalem oczywiscie to tylko moje zdanie. golota przegrac nie mogl bo pozegnalby sie z boksem - wygrac tez mu nie dali bo po takim come-back to by byla za duza sensacja vide "rocky 16". takie mam odczucie - ale jezeli chodzi o sam przebieg walki to bylo ciezko wylonic zwyciezce - obawialem sie ze byrd jako master wygra to na punkty. choc niekoniecznie bo michalczewskiemu mistrzowi wygrac tak nie dali ... echhhh popierzone to wszystko :) GNZ uważam tak samo, Byrd z naszym praktycznie robił co chciał, teraz King dopiero zrobi kasę :/ (jak ktoś oglądał film biograficzny Don King: Król boksu, to wie co mam na myśli). Widziałem że to był jeden wielki przekręt - szkoda :( eh jakby robil z nim co chcial to golota juz w 1 rundzie by lezal :/ bez przesady ja nieodczulem zeby byrd jakos szczegulnie dominowal, napewno te jego uniki byly swietne ale co z tego jak endrju nieodczul jego ciosow :/ . update: i jeszcze jedno jestem pelen podziwu dla Andrzeja za to ze niereagowal na zaczepki byrda, ja siedzac przed telewizorem niezle sie wkurzalem patrzac na jego glupie miny i proby wymuszenia falu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...