Dj. Gargamel Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Próbuje podkręcić Athlona 1,33 ale nie moge podniesc z poziomu plyty napiecia powyzej 1,85 co robic ??? To i tak dziwne ze to dziala Atlon jest na magistrali 133 ale moja plyta nie obsluguje takiej MSI K7TPro2 wiec chodzi 13 x 100 mnoznik fabrycznie odblokowany :) (mosty nie sa przeciete). najwiecej udaje mi sie 1433 ale szyna ma wtedy 111 i troche sie krzaczy. Z chlodzeniem wszystko w porzadku a nawet lepiej FOP38. P O M O O C Y !!! :oops: Re. Z duronem ta plyta radzila sobie calkiem niezle duron 850 na 1000 przy vcore 1,75 nie wiem tylko dlaczego nie moge tego athlona odpalic na 133 bo plyta w ustawienia fsb ma max wartosc 132 ale 132 x 10 nie chodzi, postaram sie schlodzic go jeszcze bardziej lepsza pasta i coppershim, teraz mam idle 43 stopni a max 48 stopni dzieki za pomoc Gargamel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 nie znam Twojej plyty, ale chyba(?) wiekszosc plyt nie pozwala na ustawienie napiecia powyzej 1,85V. Z drugiej strony to dobrze, bo wyzsze napiecie znacznie skroci zywotnosc procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Masz dobrego (odblokowanego) Athlona, to aż się prosi żeby zmienić płytę na bardziej podatną na o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...