Dj. Gargamel Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 sluchajcie kupilem sobie wlasnie nowy dysk sata, podzielilem go na partycje i wszystko poprzegrywalem, partycja systemowa zostala sklonowana ghostem 2003 i tu sie zaczyna moj problem wszystko wyglada na okej lecz jesli laduje system z tego nowego dysku to system wczytuje sie do momentu ukazania sie ekranu powitalnego pojawia sie tylko napis microsoft windows xp i system stoi nic nie da sie zrobic, wlaczanie w trybie awaryjnym tez jest niemozliwe co jest tego przyczyna ?? czy to kod aktywacji sie zmienil po zmianie sprzetu czy moze wina lezy po stronie kontrolera sata na pci ?? co zrobic zeby system wstal do konca ?? nie byl on dawno instalowany wiec szkoda mi instalowac od nowa no i te wszystkie usatwienia :( dziekuje z gory za wszystkie wskazowki UPDATE przyznaje bez bicia teraz poszukalem i znalazlem taki topic http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=529...highlight=ghost tutaj pawelek mial klopot z sklonowanie partycji ntfs ale u mnie jest fat32 i tez nie dziala :( sprobuje za to uzyc drive image 7.0 moze to cos da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Moja rada. Powylaczaj plik wymiany na starym dysku i dopiero sklonuj, albo kołuj nowsza wersje Ghosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 sprubuje w kazdym razie dziekuje za rady UPDATE wylaczenie pliku wymiany nie pomoglo updajtewany ghost 2003 tez nie pomogl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 zrobilem tylko maly burdel na forum pszepraszam rzowiazanie problemu podalem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=529...highlight=ghost prosze modow o skasowanie mojego topicu i dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...