Gość kamilwrc Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witam wszystkich !!!!! Jestem nowym forumowiczem i chciałbym się przywitać z wszystkimi :) A więc coś o mnie : Wiek - Ehh....13 lat Miejsce zamieszkania - Wołomin (jest tutaj ktoś z wołomina ?) Zainteresowania - Komputery , modelarstwo i oglądanie filmów (dobrych) Może ktoś z was mnie widział na forum WGK, ale lekko mówiąc przestało mi się tam podobać bo były niezbyt miłe sytuacje. (ciekawe czy mnie będą obgadywać) A to forum wygląda bardzo ciekawie. Masa użytkowników, tematóe, postów. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nominacja raczej pewna ;) dowiesz sie w grudniu o co chodzi ... tak czy owak WITAMY !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nominacja raczej pewna ;)Bo sie jeszcze przestraszy :) Rowniez Witam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 A o co chodzi z tą nominacją ??? (jeśli można wiedzieć) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 taaak :D Witaaaamy :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 witamy :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 A ja mam jedno pytanie. Czy u was też forum TWEAK tak długo się ładuje ? Ja gdzieś 10 - 20 minut czekam na otwarcie stony :| pzdr.A ja mam jedno pytanie. Czy u was też forum TWEAK tak długo się ładuje ? Ja gdzieś 10 - 20 minut czekam na otwarcie stony :| pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witamy :) A jeśli Ci chodzi o nominację dowiesz się w grudniu (jak można przeczytać wyżej), ale nie bój się :) "Bedzie dobze" ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 A ja mam jedno pytanie. Czy u was też forum TWEAK tak długo się ładuje ? Ja gdzieś 10 - 20 minut czekam na otwarcie stony :| pzdr.A ja mam jedno pytanie. Czy u was też forum TWEAK tak długo się ładuje ? Ja gdzieś 10 - 20 minut czekam na otwarcie stony :| pzdr. Nie 2-3 sekundy. Może załączenie proxy pomoże. Witamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no i wpadles jak sliwka w kompot :) mamy cie stefan :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no i wpadles jak sliwka w kompot :) mamy cie stefan :D Nie klam, stefana to ma Mongothealien :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 witamy witamy :) heheh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_gniewny Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Mnie też nominowali :D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69524 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 bylooo szukaaaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 hmmm... moze zeby nie bylo takich tematow, po prostu zalozyc jeden, w ktorym kazdy nowy uzytkownik bedzie sie mogl przywitac i przedstawic, nieobowiazkowo oczywiscie, widzialem cos takiego na kilku forach ps. no witamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dobra z tą nominacją mniej więcej (bardziej mniej) wiem o co chodzi ;) Forum wygląda ciekawie, nawet b. ciekawie. A gdzie to proxy moge ustawć ? Bo brałem w I.E. narzędzia - opcje internetowe- zaawansowane i na dole było coś o porxy i zakliknąłem, ehh....ciągle się ładuje 10 minut :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Mnie też nominowali :D http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69524boshe co za .. :lol: :wink: , jest sie czym szczycić .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witam, za av już daje 5+ ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Dobra z tą nominacją mniej więcej (bardziej mniej) wiem o co chodzi ;) Forum wygląda ciekawie, nawet b. ciekawie. A gdzie to proxy moge ustawć ? Bo brałem w I.E. narzędzia - opcje internetowe- zaawansowane i na dole było coś o porxy i zakliknąłem, ehh....ciągle się ładuje 10 minut :( Poczytaj http://www.michal.eggs.pl/proxy.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Pocahontas Oglądasz Beacis & Butt-head ????? Super kreskóweczka :D Eghh...eghhh......Cool I need T.P FOR MY BUNGHOLE :) PZDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Vitamy! Może nie chlebem i solą ... :gitara2: ... ale to zawsze coś. I najważniejsze: zacznij się pomału przyzwyczajać do :google: :regulamin: i oczywiście na samym końcu :banan: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 @kamilwrc: już gdzieś taki nick jak Ty masz widziałem.. ale se nie moge przypomnieć żebym Cię znał :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Pocahontas Oglądasz Beacis & Butt-head ????? Super kreskóweczka :D Eghh...eghhh......Cool I need T.P FOR MY BUNGHOLE :) PZDR. Beavis and Butthead :> - Hey Beavis, let's pretend we're dead - Yeah, eh heh , that would be cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witam :) no to wpadłes :) jak śliwka w kompot :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witamy.. ale mimo wszystko... panowie, panowie.. do grudnia daleko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Witamy.. ale mimo wszystko... panowie, panowie.. do grudnia daleko :D No wiesz....możemy to przyspieszyć :twisted: skoro nalegasz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 A ja tak troche z innej beczki, moze zalozymy topic i przykleimy topic witam jestem tu nowy, gdzie kazdy bedzie mogl sie przedstawic. JOKE Gratuluje autorowi topica oryginalnosci (zalozenie tematu), juz mi sie znudzily te plagiaty topicow, ktore co chwile ukazuja sie na forum.purepc.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Sid Hmmm......może widziałeś mnie na forum WGK......może gdzieś indziej......występuje w wielu miejscach... A i o co wam chodzi z tym kompotem ? Co wpadłem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Walker, zbierasz te tematy, tak jak sie zadeklarowałeś? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 dobra... moze zostawmy dzieciaka... nie chciał być hamski.. przynajmniej sie przywital.. :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...