loloferrari Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Wszedlem w posiadanie takiego oto routerka - nie mam jak go sprawdzić ponieważ nie mam zasilacza. Wynika z opisu ze potrzbuje 5V zasilacza? Czy to jest standardowy zasilacz czy potrzeba jakiś specjalny? Sprzęcik jest wart troszkę kasiory, zerknijcie na zdjęcia i link - wszelkie uwagi mile widziane: i tutaj http://www.hykom.pl/go/_info/?id=2692&sess...b7b7f87e9c7cab9 ew. czy jest ktoś z W-wy kto mógłby mi go sprawdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 to jest router do Polpaku :) jeśli się nie mylę... po cóż ci to cuś ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 a dostałem go w prezencie i chce zrobić z niego pożytek. Jest jakaś szansa? Skąd wytrzasnąć zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 kup w sklepie z częściami elektronicznymi, broń boże na giełdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ile może kosztować taki zasilacz? generalnie interesuje mnie ile można za całość dostać..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 zasiłka kilka dych (koło 50 chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 zasiłka kilka dych (koło 50 chyba)chodziło mi o zasilacz + router, ile może być warte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ile kto da... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 ile kto da...a konkretniej ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 powiem tak. z Polpaku korzystają tylko duże firmy bo jest drogi. Firmy kupują TYLKO na fakturę VAT i tylko z gwarancją. Jesli więc znajdziesz kogokolwiek na ten sprzęt, to sprzedawaj za tyle, ile będzie dawał. Jesli nówka kosztuje 800 to nie sprzedasz za więcej niż 200 (przynajmniej tak mi się wydaje...) Wystaw na Allegro, ale z tego co tam widziałem to ruchu w routerach do Frame-relaya nie ma wogóle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...