Hipo Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Mam problem. Na moim sprzęcie (patrz niżej) w 3D MArk 2000 wycisłem max 7200 pkt. Natomiast w 3D Mark 2001 SE 5700. Nie wiem co jest z 2000 ale chyba powinno być troche więcej. Piszcie jeśli wiecie co to może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 No to masz wielki problem :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 No to masz wielki problem :lol: 8) TYLE TO JA SAM WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 nie dawaj jednego postu do dwoch dzialow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 nie dawaj jednego postu do dwoch dzialow... Sorki drobna wpadka :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Skorzystaj z wyszukiwarki Madonion/GamersHQ. Tak porównasz swoje wyniki z wynikami sprzętu z takimi samymi częściami. http://service.madonion.com/servlet/Index?...geid=/orb/index Polecam tą wyszukiwarkę wszystkim zanim cokolwiek napiszą o zbyt niskim wyniku w 3DMarku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...