Skocz do zawartości
paulusus

niemożność wysłania żadnego maila z załÄ…cznikiem :/

Rekomendowane odpowiedzi

witam , problem wyglada tak , zaden program (outlock), zadna poczta (interia , wp , tlen itp.. ) nie chce wyslać mi maila z załącznikiem , niewazne co jest w zalaczniku , grafika , plik txt obojetnie nie chce go wyslac bo polączenie zostaje zerwane i akcja anulowana , jesli chodzi o outlock to mam go skonfigurowany tylko z interia i wszytkie ustawienia sa na 100 % dobre bo sam tekst jako mail wysle ale zalacznik nie .

Teraz tak , żadnego antywira nie mam załączonego , z zalączonym tez probowalem wysyłac ale nic , wiec prosze o jakies sugestie bo juz paranoiii dostaje , zadnego zdjecia nie moge przesłać ani nic , nawet przez gg i msn urywa sie wszystko , mam siec lokalna i wszytkie ustawienia na routerze sa na bank dobre pytaem admina itp... dzieki za pomoc i pozdarwiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli chodzi o to ze jakakolwiek proba uploadu jest niemozliwa poza bardzo malymi ilosciami, to znaczy ze wcale nie masz dobrze wszystko poustawiane, bo jakby bylo dobrze to by dzialalo dobrze - proste, jakos nie widze innej mozliwosci.

Poza tym rozpisz ten problem szczegolowo poplatales to strasznie i trudno zrozumiec czy chodzi w ogole o upload czy tez tylko outlook, tam gdzies w tle gg sie pojawia i juz nic nie wiadomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi