paulusus Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 witam , problem wyglada tak , zaden program (outlock), zadna poczta (interia , wp , tlen itp.. ) nie chce wyslać mi maila z załącznikiem , niewazne co jest w zalaczniku , grafika , plik txt obojetnie nie chce go wyslac bo polączenie zostaje zerwane i akcja anulowana , jesli chodzi o outlock to mam go skonfigurowany tylko z interia i wszytkie ustawienia sa na 100 % dobre bo sam tekst jako mail wysle ale zalacznik nie . Teraz tak , żadnego antywira nie mam załączonego , z zalączonym tez probowalem wysyłac ale nic , wiec prosze o jakies sugestie bo juz paranoiii dostaje , zadnego zdjecia nie moge przesłać ani nic , nawet przez gg i msn urywa sie wszystko , mam siec lokalna i wszytkie ustawienia na routerze sa na bank dobre pytaem admina itp... dzieki za pomoc i pozdarwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 mi by sie wydawało że mogą to być jakieś limity dla uploadu. ale skoro na routerze jest OK.. hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Jesli chodzi o to ze jakakolwiek proba uploadu jest niemozliwa poza bardzo malymi ilosciami, to znaczy ze wcale nie masz dobrze wszystko poustawiane, bo jakby bylo dobrze to by dzialalo dobrze - proste, jakos nie widze innej mozliwosci. Poza tym rozpisz ten problem szczegolowo poplatales to strasznie i trudno zrozumiec czy chodzi w ogole o upload czy tez tylko outlook, tam gdzies w tle gg sie pojawia i juz nic nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...