gokai_hayaku Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 CZY POPULARNY OSTATNIO DRUT MOD NADAJE SIE DLA NAJNOWSZEGO DURONA? CZY DA SIE BEZ WYJATKU PODNIESC TYM SPOSOBEM ZAROWNO MNOZNIK JAK I VCORE? W MIARE MOZLIWOSCI PROSZE ROWNIEZ O SPOSTRZEZENIA O PODKRECALNOSCI TYCH URZYTKOWNIKOW NAJNOWSZYCH DURONOW KTORYM SIE UDALO , CHODZI MI(SZCZEGOLNIE O 1800 :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Napewno drut mod działa w Applebredzie. Przypuszczam, że robi się go w taki sam sposób jak w Thoroughbredzie, ale nie jestem tego pewny. Co do zmiany mnożnika to trzeba pamiętać o tym, aby drutmod zadziałał musi on być najpierw odblokowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokai_hayaku Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 dzieki a w jaki sposob mam odblokowac mnoznik na moim procku? no bo kurcze to ze nie jestes pewien nie jest dla mnie zbyt dobrą inforacją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Odblokowanie mnożnika: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=576...ach+39+tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Atomówki- jestes pewien, ze aby ustawic mnoznik drut-modem musi on byc odblokowany? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Atomówki- jestes pewien, ze aby ustawic mnoznik drut-modem musi on byc odblokowany? :> A nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gokai_hayaku Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 dzieki bardzo, zabieram sie do roboty :D chyba mam mostki pod laminatem bo jakos lipnie je widac (sa takie czarne i ciezko dostrzegalne) musze sie upewnic. Mocno to trzeba skrobac?? Reasumująć : -najpierw łącze druga pare mostkow L5 od prawej strony (odblokowywujac w ten sposob mnoznik), -lacze mostki L2 aby odblokowac cache procka, -nastepnie ustawiam odpowiedni mnoznik i napiecie za pomoca drut moda . Czy jest oka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...