MarcinX Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Nie mogę znaleźć w biosie tej płytki obsługi PATu. Jak go włączyć. Jakieś sugestie ? Dodam że bios widzę z manuala :D ,nie mam dostępu do niego na żywo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Moga to byś opcje w Advanced Chipset Features: game accelerator, refresh cycle, read delay, command per clock - ustaw je na auto, ale nie wiem na pewno jak jest w tym MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Sprawdzałem. Nie ma. Bardzo ubogi bios. A PATU jak nie było tak nie ma :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 i875 i ubogi Bios?! Bez sensu. Może coś z Performance Mode? A może to jest domyślnie włączone? Rzuć screena z tego biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Znalazłem coś takiego. http://www.hardocp.com/article.html?art=NDc3LDI Kumpel włączył wszystko co możliwe i dalej nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...