..::SNAP::.. Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 jak w temacie :) jestesmy coraz blizej a jeszcze kilka dni temu bylo ponad 14 000 w plecy moj plan na dzisiaj ( sobota ) ponad 1000 uw i podobnie w niedziele :) tez 1000 zobaczymy jak bedzie wygladac roznica w niedziele kolo 23-24 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 no sie zobaczy; mogli by sie do roboty ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, bo jak tak dalej pojdzie to odplyna w sina dal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 kto odplynie ?? ostro odrabiamy zaleglosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Nie było mnie chwile a tu sie nieźle dzieje snap bije rekordy po 1300 wu że asz miło popatrzeć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 kto odplynie ?? No, BarwKomp, nie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycz Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Witam Panów Ja z Barwkompu Team of Kozaks Rulez :) Wy i tak nas nie dogonicie ja wam to mówie, możecie sie starać ile chcecie ale i tak za nami będziecie (sam nie czuje jak rymuje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 zobaczysz dosiegnie was jeszcze reka Boga!!!! dajemy wam 7 dni grzesznicy i pochlonie was nasza armia NIEWIERNI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Witam Panów Ja z Barwkompu Team of Kozaks Rulez :) Wy i tak nas nie dogonicie ja wam to mówie, możecie sie starać ile chcecie ale i tak za nami będziecie (sam nie czuje jak rymuje:) hehe nie wiem dlaczego tak myslisz skoro wasza przweaga z dnia na dzien jest coraz mniejsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 zobaczysz dosiegnie was jeszcze reka Boga!!!! moja reka ich dosiegnie :twisted: :twisted: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 moja reka ich dosiegnie :twisted: :twisted: :lol: :lol:Dlaczego Twoja? Walczysz z nimi sam jeden? :-) Rozumiem, ze chciales napisac... "nasza reka (calego teamu)"? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 no wiesz ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycz Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 moja reka ich dosiegnie :twisted: :twisted: :lol: :lol:Dlaczego Twoja? Walczysz z nimi sam jeden? :-) Rozumiem, ze chciales napisac... "nasza reka (calego teamu)"? :roll: Jedna czy wiele rąk to i tak wam niepomoże w dogonieniu NAS, i musicie sie z tym pogodzić !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 jakis wklad w to moze miec awaria naszego forum, przez co nie ma rywalizacji miedzyteamowych i nie wiadomo za bardzo kto ile przeliczyl i nie ma sie jak poganiac ;) ale w nastepnym tygodniu powinnismy wrocic z liczeniem do normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 sirzenek => nie moze - napewno ma.... tylko dlatego zaczynamy tracic przewage... jaka naprawia foruma to znowu bedziecie wachac nasze tylki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 sirzenek => nie moze - napewno ma.... tylko dlatego zaczynamy tracic przewage... jaka naprawia foruma to znowu bedziecie wachac nasze tylki ;)zasady liczacego SETI: 1) myj zeby (nie wszyscy chca czuc twoj oddech na plecach) 2) myj tylek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jedna czy wiele rąk to i tak wam niepomoże w dogonieniu NAS, i musicie sie z tym pogodzić !! byla umowa : albo piszecie posty w jednym temacie a nie zasmiecacie glupimi postamy inneych temwtow ;) ten Post :) jest smiechu wart gdzie Ty masz oczy czlowieku ?? statystyk nie widzisz?? nie pisz ze forum nie dziala itp ... na forum sie nie liczy :!: nie macie argumentow , jestescie cienkie BOLKI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 sirzenek => nie moze - napewno ma.... tylko dlatego zaczynamy tracic przewage... jaka naprawia foruma to znowu bedziecie wachac nasze tylki ;)ja raptor zacznie liczyć to będziemy generować ok 3000 wu na dobę więc życze powodzenia hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pycz Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Spiderman666==> Raptor śnaptor, <hahaha> pożyjemy zobaczymy!! SNAP==> Cienkiego bolka to Ty widzisz codziennie ramo w lustrze (ja na twoim miejscu bym sie powiesił) !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KriS Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A ja mysle, ze nie ma sie co z "nimi" szarpac. Niech sobie licza... pisza na forum i robia co chca w konu maja do tego prawo a my... my bedziemy robic dokladnie to samo. Nie ma sensu wdawac sie w dyskusje zwlaszcza jesli one sa typu "bo my..." "a my to..." "Wy nam...." itd. itp. Najlepiej nawet nie prowokowac ich do dyskusji a jak wpadnie raz na jakis czas ktos od nich i bedzie chcial zamieszac podpuszczajac do dyskusji to sie nie dajcie wciagac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A ja mysle, ze nie ma sie co z "nimi" szarpac. Niech sobie licza... pisza na forum i robia co chca w konu maja do tego prawo a my... my bedziemy robic dokladnie to samo. Nie ma sensu wdawac sie w dyskusje zwlaszcza jesli one sa typu "bo my..." "a my to..." "Wy nam...." itd. itp. Najlepiej nawet nie prowokowac ich do dyskusji a jak wpadnie raz na jakis czas ktos od nich i bedzie chcial zamieszac podpuszczajac do dyskusji to sie nie dajcie wciagac :) 100 % racji zresztą niektóre wypowiedzi są pisane celowo(brak jakiej kolwiek logiki) żeby wprowadzić zadymę na naszym forum więc pozostawię je bez komentarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ja tam wam gratuluje :lol: Mam tylko nadzieję ze za dalego nas nieodstawicie i możemy się tak zmieniać na pozycji lidera. Raz na wozie ,raz pod wozem. Nie ma sensu się wykłucać kto lepszy kto gorszy. To nie ważne. Ważne żeby liczyć najwięcej ile fabryka daje :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ja tam wam gratuluje :lol: Mam tylko nadzieję ze za dalego nas nieodstawicie i możemy się tak zmieniać na pozycji lidera. Raz na wozie ,raz pod wozem. Nie ma sensu się wykłucać kto lepszy kto gorszy. To nie ważne. Ważne żeby liczyć najwięcej ile fabryka daje :twisted: i to sie nazywa rywalizacja feir play 8) żeby wszyscy pisali posty w stylu radAg cywy i paru innych to by było cymes 8O ps wasza przewaga na chwilę obecną to 9999 wu :wink: ale sie ustawiło hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 no nieżle sie zapowiada... w takim tempie za jakis czas bedzie można o nich zapomnieć 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 byla umowa : albo piszecie posty w jednym temacie a nie zasmiecacie glupimi postamy inneych temwtowpoprostu mi rece opadaja... jak chceesz se takie zasady robic, to se swoje forum zaloz i sam na nim pisz; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 chca to niech sobie pisza, ale w miare kulturalnie. nas to tez dotyczy.... ciesze sie, ze ich przewaga topnieje, ale nie jest to TYLKO Twoja zasluga Snap, masz w tym duzy udzial, ale nie zapominaj o innych, ktorzy tez licza. Przytocze pewne zdanie: "I Herkules dupa gdzy przeciwnikow kupa" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 byla umowa : albo piszecie posty w jednym temacie a nie zasmiecacie glupimi postamy inneych temwtowpoprostu mi rece opadaja... jak chceesz se takie zasady robic, to se swoje forum zaloz i sam na nim pisz;Panowie spokojnie nie ma co siać zadymy trzeba trzymać nerwy na wodzy odrabiamy(nie wszystkim się to podoba zwłaszcza konkurencji i nie dajmy się wplątać w potyczki słowne) straty jako cały team każdy liczy tyle ile może i każde wu jest ważne :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Wszystkim kubeł zimnej wody na głowę ale staty to teraz pięknie wyglądają szczególnie jak przełączam zakładki Tweak na Barwkomp i znowu Tweak, miodzio. Pozdrawiam PS KriS, SNAP i wszyscy członkowie Teamu Tweaka dość biednie żyć skopać im siedzenia i bratki posadzić, życie uczy pokory :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 zaciekawily mnie wasze boje z barwkompem i chcialbym sie przylaczyc do was.tylko nie wiem co i jak: prosze o jakies linki zebym mogl sie czegos dowiedziec o tym liczeniu, poniewaz jestem KOMPLETNIE zielony w te klocki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-d Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 zapraszamy :lol: NIE BEDE REKLAMOWAL OBCYCH SERWISOW !!!!!!!!!!!!!! albo ban ;) RaF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 zaciekawily mnie wasze boje z brawkompem i chcialbym sie przylaczyc do was.tylko nie wiem co i jak: prosze o jakies linki zebym mogl sie czegos dowiedziec o tym liczeniu, poniewaz jestem KOMPLETNIE zielony w te klocki. http://leto.homedns.org/~marcellus/tweak/seti/seti_faq.html tu masz link jak co i wogole urzyj do zalogowania maila cammel@op.pl to sie przylaczysz do naszego sub teamu w TWEAK>PL zajmujemy juz 11te miejsce a dopiero sie rozpedzamy W razie problemow pisz na priv pomoge Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...