Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Przewaga Barwkomp'a 10965 UW TOPNIEJE

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panów Ja z Barwkompu Team of Kozaks Rulez  :)

Wy i tak nas nie dogonicie ja wam to mówie, możecie sie starać ile chcecie ale i tak za nami będziecie (sam nie czuje jak rymuje:)

hehe nie wiem dlaczego tak myslisz skoro wasza przweaga z dnia na dzien jest coraz mniejsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moja reka ich dosiegnie  :twisted:  :twisted:  :lol:  :lol:

Dlaczego Twoja? Walczysz z nimi sam jeden? :-)

Rozumiem, ze chciales napisac... "nasza reka (calego teamu)"? :roll:

Jedna czy wiele rąk to i tak wam niepomoże w dogonieniu NAS, i musicie sie z tym pogodzić !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sirzenek => nie moze - napewno ma.... tylko dlatego zaczynamy tracic przewage... jaka naprawia foruma to znowu bedziecie wachac nasze tylki ;)

zasady liczacego SETI:

1) myj zeby (nie wszyscy chca czuc twoj oddech na plecach)

2) myj tylek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedna czy wiele rąk to i tak wam niepomoże w dogonieniu NAS, i musicie sie z tym pogodzić !!

byla umowa : albo piszecie posty w jednym temacie a nie zasmiecacie glupimi postamy inneych temwtow ;)

ten Post :) jest smiechu wart

gdzie Ty masz oczy czlowieku ?? statystyk nie widzisz??

nie pisz ze forum nie dziala itp ...

na forum sie nie liczy :!:

nie macie argumentow , jestescie cienkie BOLKI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mysle, ze nie ma sie co z "nimi" szarpac.

Niech sobie licza... pisza na forum i robia co chca w konu maja do tego prawo a my... my bedziemy robic dokladnie to samo.

Nie ma sensu wdawac sie w dyskusje zwlaszcza jesli one sa typu "bo my..." "a my to..." "Wy nam...." itd. itp.

Najlepiej nawet nie prowokowac ich do dyskusji a jak wpadnie raz na jakis czas ktos od nich i bedzie chcial zamieszac podpuszczajac

do dyskusji to sie nie dajcie wciagac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mysle, ze nie ma sie co z "nimi" szarpac.

Niech sobie licza... pisza na forum i robia co chca w konu maja do tego prawo a my... my bedziemy robic dokladnie to samo.

Nie ma sensu wdawac sie w dyskusje zwlaszcza jesli one sa typu "bo my..." "a my to..." "Wy nam...." itd. itp.

Najlepiej nawet nie prowokowac ich do dyskusji a jak wpadnie raz na jakis czas ktos od nich i bedzie chcial zamieszac podpuszczajac

do dyskusji to sie nie dajcie wciagac  :)

100 % racji zresztą niektóre wypowiedzi są pisane celowo(brak jakiej kolwiek logiki) żeby wprowadzić zadymę na naszym forum więc pozostawię je bez komentarza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wam gratuluje :lol: Mam tylko nadzieję ze za dalego nas nieodstawicie i możemy się tak zmieniać na pozycji lidera.

Raz na wozie ,raz pod wozem. Nie ma sensu się wykłucać kto lepszy kto gorszy. To nie ważne. Ważne żeby liczyć najwięcej ile fabryka daje :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wam gratuluje :lol: Mam tylko nadzieję ze za dalego nas nieodstawicie i możemy się tak zmieniać na pozycji lidera.

Raz na wozie ,raz pod wozem. Nie ma sensu się wykłucać kto lepszy kto gorszy. To nie ważne. Ważne żeby liczyć najwięcej ile fabryka daje :twisted:

i to sie nazywa rywalizacja feir play 8) żeby wszyscy pisali posty w stylu radAg cywy i paru innych to by było cymes 8O

ps wasza przewaga na chwilę obecną to 9999 wu :wink: ale sie ustawiło hehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chca to niech sobie pisza, ale w miare kulturalnie. nas to tez dotyczy....

ciesze sie, ze ich przewaga topnieje, ale nie jest to TYLKO Twoja zasluga Snap, masz w tym duzy udzial, ale nie zapominaj o innych, ktorzy tez licza.

Przytocze pewne zdanie:

"I Herkules dupa gdzy przeciwnikow kupa"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byla umowa : albo piszecie posty w jednym temacie a nie zasmiecacie glupimi postamy inneych temwtow

poprostu mi rece opadaja... jak chceesz se takie zasady robic, to se swoje forum zaloz i sam na nim pisz;
Panowie spokojnie nie ma co siać zadymy trzeba trzymać nerwy na wodzy odrabiamy(nie wszystkim się to podoba zwłaszcza konkurencji i nie dajmy się wplątać w potyczki słowne) straty jako cały team każdy liczy tyle ile może i każde wu jest ważne :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkim kubeł zimnej wody na głowę ale staty to teraz pięknie wyglądają szczególnie jak przełączam zakładki Tweak na Barwkomp i znowu Tweak, miodzio.

Pozdrawiam

PS

KriS, SNAP i wszyscy członkowie Teamu Tweaka dość biednie żyć skopać im siedzenia i bratki posadzić, życie uczy pokory :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zaciekawily mnie wasze boje z brawkompem i chcialbym sie przylaczyc do was.tylko nie wiem co i jak:

prosze o jakies linki zebym mogl sie czegos dowiedziec o tym liczeniu, poniewaz jestem KOMPLETNIE zielony w te klocki.

http://leto.homedns.org/~marcellus/tweak/seti/seti_faq.html

tu masz link jak co i wogole urzyj do zalogowania maila cammel@op.pl to sie przylaczysz do naszego sub teamu w TWEAK>PL zajmujemy juz 11te miejsce a dopiero sie rozpedzamy

W razie problemow pisz na priv pomoge

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...