RadAg! Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 od razu napiszczie 0 (słownie: zero) i bedziecie mieli z głowy odliczanie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 od razu napiszczie 0 (słownie: zero) i bedziecie mieli z głowy odliczanie :evil:oj no co ty... cala przyjemnosc bysmy sobie odebrali :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no nie denerwuj sie <głaszcze> lepiej zacznij odliczać z nami może Ci sie humor poprawi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 od razu napiszczie 0 (słownie: zero) i bedziecie mieli z głowy odliczanie :evil:oj no co ty... cala przyjemnosc bysmy sobie odebrali :twisted: :) teraz sie wkurza :) hehe birdman prawda :) :twisted: odliczamy :) a pozniej bedziemy dodawac Nasza przewage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nie dawno My Tweaka przeganialiśmy, a teraz Wy Nas - ot taka kolej rzeczy. Ale wiecie co jest najfajniejsze w tym wszystkim :?: Za jakiś czas jak już daleko odskoczycie od Nas będzie Barwkomp Reaktywacja i My się będziemy znowu delektować wyprzedzaniem Waszego Team'u. Więc co się odwlecze to nie uciecze i tak do usranej śmierci, końca Waszego lub Naszego, a raczej SETI@HOME. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a w między czasie pochłoniemy inne ekipy z całego świata. ale czy to jest ważne że w między czasie mijamy inne ekipy ? raczej nie szczególnie że brakuje nam już tylko 3858WU do Barwkompu :D więc do zobaczenia (naszych pleców) :D Pierwszy byłem :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 3858 :P update: minimalnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ciekawo czy w poniedziałek w nocy czy we wtorek przed południem zacznie się finałowe odliczanie :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 osobiście mam nadzieję że we wtorek po południu (wtedy będę przy kompie) a nie w nocy czy we Wt. rano :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 To pewnie i ta 60 z BARWKOMPU co regularnie liczy będzie obserwowała jak się pokazuje plecy, niech tylko czapki zdejmą bo mogą same pospadać jeżeli nie wezmą się w garść ;) Cze! All Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 3746 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 niokt mnie nie pochwali :) ze wysylam co godzine okolo 100uw :( czuje sie pominiety w procesie gonienia barwkompu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 tak sobie czytam o tym seti to moze sie tez do was przyłącze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ja dopiero co sie przylaczylem. na poprzedniej stronie masz wypowiedz niemca o Olsztyn AMD Team.dwa klikniecia i jestes w teamie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 tak sobie czytam o tym seti to moze sie tez do was przyłącze :) A moze do nas do teamu :?: jako adres wpisz cammel@op.pl i bedziesz liczyl dla Bydgoszcz team :) ale najwarzniejsze bys zaczal liczyc:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cammel Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Snam no kurde gratulacje nie boj sie wszyscy widza co robisz:) i jak liczysz na tych swych liczydlach:) byle do przodu:) a tak na marrginesie 3567 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Cammel => Kubasik juz liczy w teamie Olsztyn AMD Team. liczyc juz zaczal :) najwazniejsze jest, zeby liczyc dla Twaka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 snap: jak cie mozna nie zauwazac, wskoczyles na 3cie miejsce w Tweak'u. w takim tepie bedziesz najdalej za tydzien na 2gim... ja jeszcze dzisiaj wchodze do pierwszej setki :) zwerbowalem jeszcze kolege z dwoma celeronkami (~400 i ~800). zawsze cos :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 3552 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 snap: jak cie mozna nie zauwazac, wskoczyles na 3cie miejsce w Tweak'u. w takim tepie bedziesz najdalej za tydzien na 2gim... ja wiem wiem :) chcialem zebyscie Wy To napisali 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ale ty prozny jestes? SNAP masz to logo obrobione dla mnie??? Jesli tak to pusc na kris75@poczta.fm UPDATE 3346 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 nei mam , napisalem ci na priva ze nie mam jak obrobic sa napewno graficy na forum wiec moze ktos kto sie na tym zna zrobi jakiegos logosa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ok sorki nie sprawdzilem tak wiec apel do grafikow trzeba logo obrobic!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 2965 i to jest myśl przewodnia tego dnia :D:D:D 2931 - zmiana{ 13:33 (czas editu)} Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 jeszcze 2-3 dni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 raczej dwa niż trzy jeśli wezmie się pod uwagę że jest już 2775 różnicy :D, ale cos mi się wydaje że wzieli się za liczenie nasi przeciwnicy bo bardzo zwolniliśmy odrabianie strat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 raczej dwa niż trzy jeśli wezmie się pod uwagę że jest już 2775 różnicy :D, ale cos mi się wydaje że wzieli się za liczenie nasi przeciwnicy bo bardzo zwolniliśmy odrabianie strat.wydaje Ci sie, bo serwer gg wysyla zcachowne jednostki ;] wczesniej milismy ~4 razwy wiecej WU/dobe a dzisiaj tylko 2 razy wiecej. jeszcze 2745 :] BTW dzisiaj przekroczymy teamem 100WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 raczej dwa niż trzy jeśli wezmie się pod uwagę że jest już 2775 różnicy :D, ale cos mi się wydaje że wzieli się za liczenie nasi przeciwnicy bo bardzo zwolniliśmy odrabianie strat. nic nie odrabiaja tylko u mnie sie cos spier*** i nie wysyla sie po 100 co godzine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Nie, no nie jest źle ponad 832 o 17:38 nie jeden chciałby w tydzień tyle naginać co Ty w 18 godzin :D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 rekord to ponad 1400 :) wczoraj chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...