Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Przewaga Barwkomp'a 10965 UW TOPNIEJE

Rekomendowane odpowiedzi

od razu napiszczie 0 (słownie: zero) i bedziecie mieli z głowy odliczanie :evil:

oj no co ty... cala przyjemnosc bysmy sobie odebrali :twisted:

:) teraz sie wkurza :) hehe

birdman prawda :) :twisted: odliczamy :) a pozniej bedziemy dodawac Nasza przewage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dawno My Tweaka przeganialiśmy, a teraz Wy Nas - ot taka kolej rzeczy. Ale wiecie co jest najfajniejsze w tym wszystkim :?: Za jakiś czas jak już daleko odskoczycie od Nas będzie Barwkomp Reaktywacja i My się będziemy znowu delektować wyprzedzaniem Waszego Team'u. Więc co się odwlecze to nie uciecze i tak do usranej śmierci, końca Waszego lub Naszego, a raczej SETI@HOME.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w między czasie pochłoniemy inne ekipy z całego świata. ale czy to jest ważne że w między czasie mijamy inne ekipy ? raczej nie szczególnie że brakuje nam już tylko 3858WU do Barwkompu :D więc do zobaczenia (naszych pleców) :D

Pierwszy byłem :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

snap: jak cie mozna nie zauwazac, wskoczyles na 3cie miejsce w Tweak'u. w takim tepie bedziesz najdalej za tydzien na 2gim...

ja jeszcze dzisiaj wchodze do pierwszej setki :)

zwerbowalem jeszcze kolege z dwoma celeronkami (~400 i ~800). zawsze cos :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej dwa niż trzy jeśli wezmie się pod uwagę że jest już 2775 różnicy :D, ale cos mi się wydaje że wzieli się za liczenie nasi przeciwnicy bo bardzo zwolniliśmy odrabianie strat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej dwa niż trzy jeśli wezmie się pod uwagę że jest już 2775 różnicy :D, ale cos mi się wydaje że wzieli się za liczenie nasi przeciwnicy bo bardzo zwolniliśmy odrabianie strat.

wydaje Ci sie, bo serwer gg wysyla zcachowne jednostki ;] wczesniej milismy ~4 razwy wiecej WU/dobe a dzisiaj tylko 2 razy wiecej.

jeszcze 2745 :]

BTW dzisiaj przekroczymy teamem 100WU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nic nie odrabiaja tylko u mnie sie cos spier*** i nie wysyla sie po 100 co godzine

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...