reed Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Boshe 8O To juz jest poza kontrola 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 <= dolaczylem do "nemo team" ;) do czasu az nie zrobie ruchomego JB :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 lisek nie badz taki - wrzuc kreskowke :lol:Wedle rozkazu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Powiem jedno. OH MY GOD!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 no to i ja odświeżyłem avatara :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A co mi tam! Ja też chcę odmiany :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 *na serwerze obslugujacym avatary zaobserwowano atak ddos* :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 marco sciagnij sobie Cow&Chicken z netu sporo tego jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 łohohohoh ale sie porrobilo ! tak jak bylo mowione wczesniej przez pewien czas myslalem ze reed poszedl na emerytuje :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 najsmieszniejsze, ze av zmienil tez Niemiec :> :> :> czemu najsmieszniejsze?? :>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Nemo the best :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kubasik no offence, ale wolałem patrzeć na tą zgrabną pupę :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kubasik no offence, ale wolałem patrzeć na tą zgrabną pupę :lol:mi sie juz znudzila :D ale mam w zanadzu jeszcze kilkanascie podobnych pań :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ilez mozna na [gluteus maximus] patrzec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ilez mozna na [gluteus maximus] patrzec ;)tyle ile sie chce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ile "wlezie" :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 btw. kreskowki rulezz ale i tak avatara nie zmienie ;) jestem bardzo przywiazany do "mojego" Vulcana 8) ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Lisek: dextera juz mamy jednego na forum ;) Ale Johnyego Bravo to juz nie laska ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 sajdak żondzi [...] ja tam wole Nemo :mrgreen: a tak BTW to ilu z nas ma avatarki z Nemo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 no troche tego bedzie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Avatar z Nemo pierwsze słyszę 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Lisek: dextera juz mamy jednego na forum ;)Ale mój Dexter jest bardziej niż inne Dextery :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Troche duzo nemowatych userow sie zrobilo. Musze av zmienic, bo nie pasuje do reszty :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 nemo, nemo i nemo, zaraza jakaś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 heh, jedyna zaraza, ktora widze to 3 sajdaki w grupie :D edit: 2 sie juz stracily :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 inwazja pokemonow i bochaterow z gdzie jest nemo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 inwazja pokemonow i bochaterow z gdzie jest nemo :Dja sobie zmienilem zeby ludzie mogli nas jakos odrozniac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Lisek: dextera juz mamy jednego na forum ;)Ale mój Dexter jest bardziej niż inne Dextery :]Mowi sie ze moj (czyli Twoj) jest bardziej mojszy niz twojszy :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 heh, jedyna zaraza, ktora widze to 3 sajdaki w grupie :D edit: 2 sie juz stracily :P czy ktoś oprócz mnie miał sajdaka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 czy ktoś oprócz mnie miał sajdaka ?posty sie wziely i sklonowaly :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...