kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Wcale nie tylko Nemo i Pokemony! Są jeszcze inne fajofskie krekufki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Lisek: dextera juz mamy jednego na forum ;)Ale mój Dexter jest bardziej niż inne Dextery :]Mowi sie ze moj (czyli Twoj) jest bardziej mojszy niz twojszy :mrgreen:Wcale że nie masz racji :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 A niech strace - jak kreskowkowo, to kreskowkowo :mrgreen: (choc przywiazalem sie juz do mojego ava ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 moga byc problemy z rozpoznawaniem - trzeba by sobie wrzucic stare av do sig :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Powiem szczerze że teraz to już nie wiem z kim rozmawiam :D Nie nadążam za tymi wszystkimi zmianami ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 gdyby dalo sie dawac avatary z zewnetrznych serwerow to by mozna za kazdym razem miec innego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a widzieliscie jaki ma Gie-eN-Zet wypasiony avatar! hehhe - to chyba nie jest Nemo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 wypisalem sie z "nemo crew" ;) szkoda ze sa tu pewne ograniczenia bo pocztakowo mialem inne av w planie :? :P skutecznie by konkurowaly z lama paranoika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 a ten hipek - to kto to jest ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 GNZ: jaka konkurencja? ;] Lamy syberyjskiej nic nie przebije ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Lamy syberyjskiej nic nie przebije ;] apropos - ta Lama - ona ma trzy "oka" ? - ? - to jakis mutant chyba! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ech. Lamy teraz nie ma, jest tu: Teraz mam pidżyna ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ech. Lamy teraz nie ma, jest tu: Teraz mam pidżyna ;] ah - a ja tu glówkuje - czemu ta lama jest granatowa i ma trzy oka ! wypas ta prawdziwa lama ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 szkoda ze nie mozna zamiescic av z zewnetrzego serwerka bez ograniczenia rozmiaru :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zewnętrzne av to sajgon totalny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 szkoda ze nie mozna zamiescic av z zewnetrzego serwerka bez ograniczenia rozmiaru :D mozna by poszalec wtedy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zewnętrzne av to sajgon totalny ;]:P nie mowie o republice i podobnych :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Co nie zmienia faktu, że i tak sajgon będzie. Szczególnie jak jeden z takich serwerów padnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ale troszku wycioles go z kontextu: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Standardowo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 UL mi stoi w miejscu niestety a chetnie pokazalbym czym mialem zamiar konkurowac :twisted: - znalazlem site z funny animated av i kurde problem jest w zmniejszaniu ich do wymaganych przez to forum ... BTW para - tydzien moglbym patrzec w ten twoj va i nie doszedlbym nigdyze to pidżyn :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Koledzy ma świetnego Avatarka który odpowiada świetnie do mojego nicka ale ma rozmaiar 100x108pikseli. Da się z nim coś zrobić zeby sie wlazł w taki rozmiarze :?: próbowałem jakims progsem do gifów go obicąć to mi jakość strasznie zjadło A taki śliczny jest ;) Oto on :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 nawet jak obetniesz to i tak sie nie zmiesci w kilku kilo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 chyba tez musze przezucic sie na cos bardziej kreskówkowego.. :D szkoda ze forum ma graniczenie do 6kb.. :( bo mam super gify qrde ale np. zajmuja z 12kb, 30 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 12 ? 30 ? :) na niektorych zagranicznych forach widac czasami takie po pol mega :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Wtedy do goscie daje av gifowe np. scena z 2Fast2Furious :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 szkoda ze my nie mamy takich warunkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 szkoda ze my nie mamy takich warunkow Noo szkoda. A jak wam sie podoba mój avatar ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 no szkoda kurde bele, ze nie mozna we flashu nic zrobic :> co nie Para :> szkoda, ze nie mozna prawda? :> a moze by tak zrobic, zeby bylo mozna? ;] ;] ;] I .swf'ik wrzucac na tweaka i wioooo :] slicznie by bylo. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Noo szkoda. A jak wam sie podoba mój avatar ??ljuny tónz bek in ekszyn ? :> edit: swf - strasznie by to wygladalo :] szczegolnie jakby kazdy taki wrzucil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...