kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja już się sigu Niemca nauczyłem ;) Ale Kosmita roxx :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ksmitak odpoczal i szybciej biega ;] a tak serio to nei wiem czemu tak robi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 kosmita rulezzz!!! ale wcale szybciej nie biega... (imho) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 reed, a co to się porąbało z Twoją rangą? Sprawdzałem w grupach. W innych nie występujesz. Szykuje się jakaś rewolucja :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 reed, a co to się porąbało z Twoją rangą? Sprawdzałem w grupach. W innych nie występujesz. Szykuje się jakaś rewolucja :?: :o zobacz tu http://forum.purepc.pl/groupcp.php?g=7 7 od konca :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 :o zobacz tu http://forum.purepc.pl/groupcp.php?g=7 7 od konca :wink: No co Ty tarpaN :?: Pierwsze co zrobiłem, to sprawdziłem właśnie tam. To jest grupa ogólna moderatorów i tam są wszyscy moderzy. Chodzi mi o to, że u reed'a pojawiła się ranga Moder (inne). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 :o no to ja tez nie wiem o co chodzi 8O reed wytlumacz sie 8) Inne :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Do niedawna to miał Inquisitor :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 :o zobacz tu http://forum.purepc.pl/groupcp.php?g=7 7 od konca :wink: No co Ty tarpaN :?: Pierwsze co zrobiłem, to sprawdziłem właśnie tam. To jest grupa ogólna moderatorów i tam są wszyscy moderzy. Chodzi mi o to, że u reed'a pojawiła się ranga Moder (inne) kucyk mnie zdegradowal za leserstwo i glupote :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 :o zobacz tu http://forum.purepc.pl/groupcp.php?g=7 7 od konca :wink: No co Ty tarpaN :?: Pierwsze co zrobiłem, to sprawdziłem właśnie tam. To jest grupa ogólna moderatorów i tam są wszyscy moderzy. Chodzi mi o to, że u reed'a pojawiła się ranga Moder (inne) kucyk mnie zdegradowal za leserstwo i glupote :? kucyka chyba instynkt samozachowawczy zawiodl i nie wiedzial co czyni :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Czy mógłbyś to rozwinąć reed? Może trzeba będzie stanąć w Twojej obronie i zebrać np. 100 podpisów by przywrócić poprzedni "porządek" ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Czy mógłbyś to rozwinąć reed? Może trzeba będzie stanąć w Twojej obronie i zebrać np. 100 podpisów by przywrócić poprzedni "porządek" ? ;) Rozwijac nie bede bo mnie jeszcze nizej zdegraduja za kablowanie :cry: Moze masz racje i z 500 podpisow by cos zmienilo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 reed, pamiętaj - tak jak się umawialiśmy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 reed, pamiętaj - tak jak się umawialiśmy :lol: Jasne juz nic nie mowie, tylko zapindalam po flache :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 reed, pamiętaj - tak jak się umawialiśmy :lol: Jasne juz nic nie mowie, tylko zapindalam po flache :o heh - rozumieją się bez słów ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 yyy... reed ta degradecja to tylko chwilowa tak?? btw. z ta "zielona" ranga wydajesz sie jakos mniej straszny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 yyy... reed ta degradecja to tylko chwilowa tak?? btw. z ta "zielona" ranga wydajesz sie jakos mniej straszny ;) No i z tą Super Cow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Do niedawna to miał Inquisitor A prawda, sam Mu wyjeżdżałem kiedyś z tekstami o inkwizycji na PLÓMie. Jak pisałem posta, to coś mi nie pasowało. Ciężko być wzrokowcem. BTW, kucyk, a ładnie to tak ganiać po flaszkę właściciela pytona? Pomyśl sobie co będzie na Zlocie, jak się spotkacie, a reedzio zajdzie o jeden kielonek za daleko :?: On jest taki wielki, że nie chciałbym być na Twoim miejscu. Jeszcze się zacznie Tobą obwijać jak swoim wężykiem :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 reed[/color] Moge sie podpisać nawet obiema rękoma :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 reed[/color] Moge sie podpisać nawet obiema rękoma :wink: a ja rekoma i nogami jesli to cos da :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A ja i tak te wasze podpisy poskreślam :twisted: Teraz przyszła pora "zielonego" Reed'a i nie wiem czy jedna flaszka coś tu pomoże :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A ja i tak te wasze podpisy poskreślam :twisted:no coz.. :roll: sprobowac zawsze mozna... Teraz przyszła pora "zielonego" Reed'a i nie wiem czy jedna flaszka coś tu pomoże :twisted:nie liczy ilosc ale JAKOSC ;) pamietaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Jeśli chodzi o flaszki to w moim przypadku liczy się i jakość i ilość. Jedno bez drugiego nie istnieje :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Jeśli chodzi o flaszki to w moim przypadku liczy się i jakość i ilość. Jedno bez drugiego nie istnieje :twisted:a no chyba ze tak ;) w takim przypadku pozostaje tylko odpokutowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Kurna, skrzynke Vistuli musialem wydlubac ze starych zapasow. Zobaczymy czy to wystarczy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wystarczy, pod warunkiem ze nie bedzie Paranoika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wystarczy, pod warunkiem ze nie bedzie Paranoika :) Dla ParanoiKa to mam nalewkie na szpyrytusie, taka malenka karafke, bedzie ze 2 litry :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 teraz widze czerony napis Woźny czyli juz po flaszce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 heheh Woźny kojazy mi sie z przedszkolem :lol: tam zawsze jest woźny ;) imo lepiej by wygladalo Woźny Groźny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 wystarczy, pod warunkiem ze nie bedzie Paranoika :) Dla ParanoiKa to mam nalewkie na szpyrytusie, taka malenka karafke, bedzie ze 2 litry :twisted: buhhehehe - no zeczywiscie maleńka! - ParanoiK ma taki spust ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...