majalis5 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Tak sobie czytam i slysze ze z durona 1,6 ludzie robią atchlony 2800 i tak sobie pomyslalem czy moze nie wymienic mojego starszego procesora (atchlon 1700 XP +) na jakiegos durona 1,6 - nie mam zadnej gotówki w tym celu ale gdybym sprzedal procesor to bym uzbieral fundusz na nowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 to zalezy co robisz ze swojego athlona. ale pomysl z durniem jest bardzo dobry,kup durnia 1.8 pusc go na 166 i masz 2250 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majalis5 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 na asrock'u fsb mozna zmieniac ?? :o heh jak mozesz mi wyjasnic a z atchlonem nic nie robie bo jak caly dzien popracuje na podkręconym to mi winda siada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...